reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

One później zrobią się jaśniejsze :*
Niestety balsamy na pozbycie się rozstępów albo nie działają wcale albo tylko troszeczkę :(
Ja mam na udach od okresu nastoletniego, a teraz w czasie ciąży zrobiły się na piersiach :(

Rozstępy niestety mogą się tylko lekko zmienić się na łagodniejsze wygladowo ale nie znikną bo to są już blizny. Pociesze was że są teraz lasery i wcale nie takie drogie które mogą je zlikwidować. Miałam jeden taki zabieg na twarzy i blizny bardzo łagodnieją a po kilku pewnie by i zniknęły.

reklama
W koncu sie doprosilam :D kosztuja juz 10zl ale warto :)
1529511469709.jpg

Załączniki

• 1529511469709.jpg
    1529511469709.jpg
    587,6 KB · Wyświetleń: 367
Zbladły bo najpierw są czerwone i wtedy można jeszcze w miarę atakować kremami na swieze blizny a jak już bledną to są na stałe i koniec niestety.
Ja atakuje właśnie czerwone kremem z musteli i troszkę działa :) są takie delikatniejsze te rozstępy. Ale całkiem to nie znikną :)

Sexi orka [emoji23] piersi zawsze takie miałaś ? W sensie duże [emoji324] [emoji324] ? Czy ciąża tak super na ciebie działa [emoji23][emoji23]

Hah dziękuje, strój to ledwo na mnie jest hah, taki obcisły, masakra xd

Właśnie nie! Miałam malutkie piersi tzn A75 jakoś, a moja mama właśnie miała większe i to mnie dziwiło, że gdzie to uciekło u mnie hah.

To dzięki tej ciazy [emoji847][emoji847]

reklama
Ale masz śliczne wlosy :) to Twój naturalny kolor?

Dziękuje, 4 lata zapuszczania tzn w 1 technikum miałam do ramion, a pod koniec czyli jak miałam 20 lat to do pasa. Teraz co 3 miesiące podcinam i takie są ;) a kolor to od góry naturalny tzn ciemny blond, a tak to raz farbowałam 3 miesiące temu na taki blond jasny niby i się tak pociemnial hah. A po ciąży chce taki u fryzjerki porządnie zrobić
IMG_0146.JPG

Załączniki

• IMG_0146.JPG
    IMG_0146.JPG
    143,7 KB · Wyświetleń: 305
Do góry