GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja juz 14, do wizyty w lipcu bedzie 15 jak nic. Znowu mi gin będzie gadalA ja właśnie przytyłam niecałe 6 kg od początku ciąży..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz 14, do wizyty w lipcu bedzie 15 jak nic. Znowu mi gin będzie gadalA ja właśnie przytyłam niecałe 6 kg od początku ciąży..
miloscwczasachpopkultury wszystkiego co najlepsze!!!
I od genów, wieku i ilości przebytych ciąż. Ja mam super, bo nic nie wyskoczyło, ale moja pierwsza ciąża, z wagą nigdy nie miałam wahań dużych i problemów, mam dziś skończone 23 lata, geny tez dobre także niektórzy maja szczęście. Ale to tylko rozstępy, nic złego a wręcz naturalne i kobiece moim zdaniem![]()
@miloscwczasachpopkultury Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń![]()
Damy radęschudniemy szybko i znikną rozstępy i cellulit
musimy myslec optymistycznie
Uparte te nasze chłopaki i nie chcą się obrócićcodziennie przemawiam do mojego, że już czas główką w dol się obrócić
![]()
Aa. Bo to dzisiaj Te Twoje urodzinki :**
Wszystkiego Najlepszego !![emoji173]️
To pewnie dzisiaj jakaś kolacja romantyczna ?![]()
Pamiętam jak mówiłaś że może się oświadczy w urodzinki nad morzem.. czekamy na takie wieści [emoji57]Dziękuje [emoji5][emoji7][emoji4]
Właśnie nie wiem co tam mój Bartus ma w planach, ale na pewno coś wykombinował [emoji5][emoji56]
Podziwiam[emoji16] ja mam potworny lęk wysokości[emoji16] dzięki pracy, trochę się z tym oswajam, ale i tak się trzęsę na samą myśl[emoji23]Zgadzam się w 100% (jak zawsze). Ja się boje startu, ale jednocześnie uwielbiam tą adrenalinę
![]()
A w ogóle to uwielbiam wszystko co związane z samolotami. Mogłabym pracować na lotnisku, uwielbiam patrzeć jak samoloty lądują i startują. A jak widzę samolot na niebie, to się cieszę jak dziecko [emoji23]
Na weekendzie panieńskim dziewczyny ufundowały mi przelot takim malutkim samolocikiem nad Gdańskiem
Pokażę Wam zdjęcia, bo aż mi się łezka zakręciła przy wspomnieniach [emoji23]
Zobacz załącznik 869268Zobacz załącznik 869269Zobacz załącznik 869270
Ale my też skorzystamy[emoji16]Hahaha Ania u mnie też męża [emoji23] jechał z bratankiem sam i stwierdził że kompletnie go nie widział [emoji23]
Pamiętam jak mówiłaś że może się oświadczy w urodzinki nad morzem.. czekamy na takie wieści [emoji57]
To dobrze, że wszystko wporzadku z córeczkąJestem po wizycie. Pobrano mi wymaz ten ostatni, już zapomniałam tego skrótu. Tętno małej ok, szyjka zamknięta a skracanie się mówił że normalna sprawa. Luteinę do 37 tygodnia mam brać. Załatwiliśmy też ojcostwo mojego chłopaka by mógł wszystkie formalności po porodzie sam załatwić bez mojej osobistości
Ogólnie ok
Dowiedziałam się od położnej że do szpitala najlepiej będzie jak wszystko sama wezmę :/ czyli jakby nie mam liczyć na zaopatrzenie szpitalne.
Ja też od wtedy smaruję a piersiom i tak nie pomogłoJa tez nie mam rozstępów itd, ale to pewnie tez kwestia genów i tego, że dosłownie od 6-8 tyg ciąży smaruje uda, pupę, brzuch cały i piersi.