reklama
Luiza.
Fanka BB :)
A ja swojej teściowej nie znam i nie poznam, bo Krzyśka matka zmarła zanim zaczęliśmy być razem. A i teścia też nie poznam, bo z kolei K nie utrzymuje z ojcem kontaktów. Krzysiek mojej matki nie lubi, poza tym ona jak jest w PL raz na 3 lata, to już za często, a on do niej nie pojedzie. Z moim ojcem za to nie widziałam się 30 lat. Także mamy taką "wybrakowaną" rodzinkę, ale szczęśliwą.Ile ja bym dala aby tesciowa byla daaalekooooooo ode mnie
A tak poza tym to czekam aż mój K da telefon czy będzie dzisiaj odbiór budowy, bo jak tak, to na 4 dni przyjedzie do domku
E
Ewka34
Gość
Sliczne ❤❤❤Zobacz załącznik 869127 Zobacz załącznik 869128 Te robiłam kilka lat temu dla mojej córki
Meml
Piękne wyszywanki!!!Dzień dob
Mojej babci siostra ma dwóch synów, rok po roku, oboje z 4 grudnia To się wstrzelić trzeba umieć.
Ja rok temu nadrobiłam tę zaległość, bo ogólnie to żadnego morza nie widziałam, tylko jeziora i góry. Ale podczas naszych wspólnych wakacji (moich i moich przyjaciół) wydarzyła się tragedia i nie wspominam dobrze tego wyjazdu. Bo wyjeżdżaliśmy z mężem przyjaciółki, moim przyjacielem, a wracaliśmy bez niego. Wakacje z 7 dni skróciły się do 2...
Straszne....
Ja mojej mamie od dwóch lat robię sama prezenty, pozwolę się pochwalić tylko trzy prace mam zachowane na fotkach, ale tak: maska na urodziny, serwetka bez okazji a portret na dzień matki.
Zobacz załącznik 869116 Zobacz załącznik 869117 Zobacz załącznik 869118
Bajunia
Może się uda [emoji23][emoji106]Czyli dołączasz do naszej grupy sierpniowe mamy 2022? [emoji16]
Meml
Ja raczej nie. Przynajmniej nie planowałam.Dziewczyny, macie albo będziecie kupować takie lusterka do samochodu które wiesza się z tyłu żeby widzieć dziecko prowadząc samochód? jeśli tak to polecacie jakieś konkretne?
reklama
karkula309
Kurcze za tydzień wybieramy się pod wesele do znajomych. Oni byli u nas na weselu ale my z racji mojej ciąży nie możemy iść [emoji53] więc chcemy pojechać pod wesele złożyć życzenia i dać jakiś mały upominek.. myślałam albo o ręcznikach z napisem mąż / żona. My takie mamy i są fajne [emoji74] albo może poduszki - Jaśki z napisami na jednym żona na jednym mąż.. no nie wiem [emoji85]
Chcemy żeby to było coś w okolicach 50zl . Macie może jakiś pomysł albo co byłoby lepsze ?
Chcemy żeby to było coś w okolicach 50zl . Macie może jakiś pomysł albo co byłoby lepsze ?