reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

image.jpg
image.jpg
Te robiłam kilka lat temu dla mojej córki

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 261
  • image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 251
reklama
Ile ja bym dala aby tesciowa byla daaalekooooooo ode mnie :D
A ja swojej teściowej nie znam i nie poznam, bo Krzyśka matka zmarła zanim zaczęliśmy być razem. A i teścia też nie poznam, bo z kolei K nie utrzymuje z ojcem kontaktów. Krzysiek mojej matki nie lubi, poza tym ona jak jest w PL raz na 3 lata, to już za często, a on do niej nie pojedzie. Z moim ojcem za to nie widziałam się 30 lat. Także mamy taką "wybrakowaną" rodzinkę, ale szczęśliwą.

A tak poza tym to czekam aż mój K da telefon czy będzie dzisiaj odbiór budowy, bo jak tak, to na 4 dni przyjedzie do domku :)

Dzień dob

Mojej babci siostra ma dwóch synów, rok po roku, oboje z 4 grudnia :D To się wstrzelić trzeba umieć.

Ja rok temu nadrobiłam tę zaległość, bo ogólnie to żadnego morza nie widziałam, tylko jeziora i góry. Ale podczas naszych wspólnych wakacji (moich i moich przyjaciół) wydarzyła się tragedia i nie wspominam dobrze tego wyjazdu. Bo wyjeżdżaliśmy z mężem przyjaciółki, moim przyjacielem, a wracaliśmy bez niego. Wakacje z 7 dni skróciły się do 2...
Straszne....

Ja mojej mamie od dwóch lat robię sama prezenty, pozwolę się pochwalić :D tylko trzy prace mam zachowane na fotkach, ale tak: maska na urodziny, serwetka bez okazji a portret na dzień matki.
Zobacz załącznik 869116 Zobacz załącznik 869117 Zobacz załącznik 869118
Piękne wyszywanki!!!

Dziewczyny, macie albo będziecie kupować takie lusterka do samochodu które wiesza się z tyłu żeby widzieć dziecko prowadząc samochód? :) jeśli tak to polecacie jakieś konkretne?

@Meml gdzie robisz zakupy dla niemowlaczka? Albo masz może jakies fajne sprawdzone strony, gdzie zamawiasz? Potrzebuje kokon, otulacz bambusowy i jakiś fajny kocyk nie za miliony monet i już mi brakuje pomysłów :p

reklama
Kurcze za tydzień wybieramy się pod wesele do znajomych. Oni byli u nas na weselu ale my z racji mojej ciąży nie możemy iść [emoji53] więc chcemy pojechać pod wesele złożyć życzenia i dać jakiś mały upominek.. myślałam albo o ręcznikach z napisem mąż / żona. My takie mamy i są fajne [emoji74] albo może poduszki - Jaśki z napisami na jednym żona na jednym mąż.. no nie wiem [emoji85]
Chcemy żeby to było coś w okolicach 50zl . Macie może jakiś pomysł albo co byłoby lepsze ? :)

Do góry