reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny ;) ja dziś od 7 na nogach, bo na 8 byłam na badaniach ;) i prawie była położna, którą chciałam wybrać ;) wypełniłam deklarację i powiedziała że nie ma problemu :D miałam do nadrobienia około 15 stron :p dziś obchodzimy z mężem 3 rocznicę ślubu i pojechałam do galerii kupić mu skórzany portfel ;)
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!

Witajcie dziewczyny ;) ja dziś od 7 na nogach, bo na 8 byłam na badaniach ;) i prawie była położna, którą chciałam wybrać ;) wypełniłam deklarację i powiedziała że nie ma problemu :D miałam do nadrobienia około 15 stron :p dziś obchodzimy z mężem 3 rocznicę ślubu i pojechałam do galerii kupić mu skórzany portfel ;)
Wszystkiego Najlepszego dla Was ! I Kolejnych pięknych lat w miłości Życzę :-**

Wreszcie jakiś rozsądny pomysł ! Muszę mojemu zacząć kupować takie prezenty [emoji23]

Ja zawsze mam problem z tym co kupić np mamie na urodziny - ciuchy sama sobie kupuje bo ma gust nastolatki, kosmetyki sama kupuje zawsze w większej ilości, biżuterii nie nosi... więc jak się przeprowadzaliśmy i akurat były jej urodziny to kupiliśmy jej czajnik :D służy już 3 rok i nic się z nim nie dzieje :D

Hejka nam pytanie jaki magnez kupić dla 15 latka coś bierzecie w ciąży magneb6 czy jak???
Ja magneb6, mąż pije taki musujący[emoji16]
Musze sie wam czyms pochwalic,a wiec.. jako dumna mama ,chwale sie moim dzieckiem, ktore zostalo mistrzem ortografii klas siodmych [emoji173][emoji173]
Gratulacje![emoji16][emoji16]
Mam głupie pytanie :-D jak kupujecie sobie jakiś nowy ciuch to pierzecie go przed pierwszym założeniem? Oczywiście przypuśćmy że nie ma żadnych widocznych zabrudzeń
Nie[emoji16]
Witajcie dziewczyny ;) ja dziś od 7 na nogach, bo na 8 byłam na badaniach ;) i prawie była położna, którą chciałam wybrać ;) wypełniłam deklarację i powiedziała że nie ma problemu :D miałam do nadrobienia około 15 stron [emoji14] dziś obchodzimy z mężem 3 rocznicę ślubu i pojechałam do galerii kupić mu skórzany portfel ;)
Wszystkiego dobrego[emoji11]

Wlasnie dzwoniłam do tesciowej. Jechała do szpitala. Przewróciła się i chyba złamała rękę.... Ma dać znać co jej powiedzą w szpitalu.

reklama
Do góry