Jak sie dowiedziałam o ciąży, rzuciłam palenie, nigdy w domu nie paliłam, tylko na zewnatrz i juz dochodzą mnie słuchy, czemu ja nie wychodzę juz... jakby to jakies przestepstwo było
To już myślę że plotki w stronę ciąży poszły;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie dowiedziałam o ciąży, rzuciłam palenie, nigdy w domu nie paliłam, tylko na zewnatrz i juz dochodzą mnie słuchy, czemu ja nie wychodzę juz... jakby to jakies przestepstwo było
Dzisiaj dopiero powiedziałam mojej rodzinie o ciąży. Mieszkamy razem my na dole z mężem rodzice na górze. I tak się głupio jakoś czułam jak to miałam powiedzieć jakbym miała 15 lat i zrobiła coś złego tak się czułam a przecież jestem dorosła 25 lat, mąż, jedno dziecko już taki stres dzisiaj miałam
Hahah ja miałam to samo a też mam 25 i tez jedno dziecko lat i kurde czułam się jakbym miała 15 lat i przyszła bym powiedzieć rodzicom ze wpadłam... ale dobrze poszło
Witam wszystkie sierpniowe mamusie jestem tu nowa. W piątek mam pierwszą wizytę z usg - termin porodu msm na 28 sierpnia. W domu mam już małą łobuziarę Majeczkę heee
A my nie mowimy nikomu dopóki nie będzie widac)DDA już myślałam, że tylko ja taka odważna
Witam wszystkie sierpniowe mamusie jestem tu nowa. W piątek mam pierwszą wizytę z usg - termin porodu msm na 28 sierpnia. W domu mam już małą łobuziarę Majeczkę heee
A już myślałam, że tylko ja taka odważna
Hahah ja miałam to samo a też mam 25 i tez jedno dziecko lat i kurde czułam się jakbym miała 15 lat i przyszła bym powiedzieć rodzicom ze wpadłam... ale dobrze poszło [/QUOTE
A już myślałam że ja tak tylko miałam
A my nie mowimy nikomu dopóki nie będzie widac)DD