Bardzo mi miło to wszystko od Was czytać dziewczyny [emoji3][emoji56] na pewno wyślę Wam dziś zdjęcia z zachodu jakiegoś z plaży. Mam chęć nazbierać na plaży ładny muszelek i może znajdę jakieś małe bursztyny to nazbieram i u małej w pokoiku wrzucę do jakiegoś ładnego słoiczka ozdobnego lub pudełeczka [emoji3][emoji28]
Jeśli już mowa o ułożeniu naszych dzieciaczków to ja prawie od początku mam naszą Kornelię ułożoną główką w dół i potwierdzam, że ruchy nóżkami jak wywija to przyjemna sprawa i jeszcze tfu tfu ani razu mnie nigdzie mocno nie potraktowała w żadne żebro czy inne miejsce, ale im większa tym bardziej pewnie wszystko przed nami hah.
Nam zostało jakoś 290 km do Pustkowa czyli 3 h drogi + te przystanki to na 19 będziemy [emoji4]
Podróż znoszę super [emoji846] druga już takiego „szybkiego ruchu” i prosta, bez dziur, bo na początku były takie z dziurami jakieś i trochę telepało to się obawiałam, bo niekomfortowo, ale teraz już jest dobrze [emoji74]
Nadrabiam właśnie zaległości, bo trochę naprodukowałyście [emoji110][emoji4] i dobrze, mam co czytać.
Zaraz robimy przystanek żeby iść do toalety, zjeść coś i rozprostować nóżki, piesek też się załatwi, przewietrzy na 15 minut [emoji252]