miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Już są mamy lutowe !! Szok jak to leci !! :d
Wow, no rzeczywiście [emoji16][emoji16]
To u nas rzeczywiście już coraz mniej czasu, tak się cieszę [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już są mamy lutowe !! Szok jak to leci !! :d
Tatuaz bede miala tylko ja, bo moj nie lubi tatuazy ,a sam by sobie nie dal wydziarac bo boi sie igielA ja wam powiem że co do tatuażu to kiedyś chcieliśmy zrobić sobie z moim coś wspólnego. Chyba najbliżej byliśmy pomyslu że na przedramionach zrobimy sobie ja kłódkę w kształcie serca a on klucz pasujący. Ale, że jesteśmy już po różnych przejściach i pewne decyzję były bardzo blisko to nie zdecydujemy się na to. Kochamy się owszem, i to bardzo ale ten pomysł mam na stałe wybite z głowy. Jak między nami jest kryzys to obrączka mnie "uwiera" Ale moge ją ściągnąć i pyk. Z tatuażem tak się nie da... i żeby nie było że ją zdejmuje co chwilę, ale świadomość jakie to proste poprawia mi nastrój.
Mam za to pierwsze literki imion moich coreczek w takim pin-up'owym serduszku. I teraz będę musiała jeszcze jedna literke dorobić
Ja jak mówiłam po porodzie robię tatuaż. Oczywiście nie od razu. Myślę że gdzieś w listopadzie. Już wybrałam wzór. Anioł.
Przeoczyłam w takim razieLutówki juz są chwilezaraz się marcowki zaczną
![]()
Widocznie inny [emoji23]I tez cukier![]()
Wiesz ja też się boję igiełTatuaz bede miala tylko ja, bo moj nie lubi tatuazy ,a sam by sobie nie dal wydziarac bo boi sie igielogolnie tez jestesmy po przejsciach i to mnie umocnilo w przekonaniu ze jest to mezczyzna dla mnie i ze go kocham jak jasna cholera ❤ a kiedy bedzie ten tatuaz.. zobaczymy
moze za dwa lata,chyba ze nie bedzie mnie stac
hyhy moj na mojego feniksa mowi kurczak
![]()
Nie wiedziałam , że na mdłości rennie pomożeJa na zgage albo nudnosci biore rennie i jest lzej
Nie chcialam za duzo sie chwalic ale przed czekolada byly lody i chipsyi co dziwne czuje sie bardzo dobrze. A najlepsze jest to, ze w pierwszym trymestrze mieso mnie odrzucalo i ciagle mnie mdlilo a po kebabie nic mi nie dolegalo. Teraz tez zgage mam po wszystkim ale zjadam kebaba i nic
![]()
To my znowu mamy takie zacięte charaktery, że ciężko żeby któreś odpuścilo [emoji23]Hyhy konfliktowa nie.. ale spontaniczna czego byczki nie lubiai mam swoje za uszami
ale grunt to dotarcie sie w zwiazku i aby jeden drugiemu szedl na reke czasem a nie przystawal caly czas na swoim
A tatuaz tez chcialam na drugiej rece,napis po staroslowiansku "rodzina " i nasze zodiaki w okolo czyli byczek,strzelec i nasze dzieci wodnik i moze lew lub raczek,zalezy kiedy mala wyjdzue![]()
Bardzo mi miło to wszystko od Was czytać dziewczyny
na pewno wyślę Wam dziś zdjęcia z zachodu jakiegoś z plaży. Mam chęć nazbierać na plaży ładny muszelek i może znajdę jakieś małe bursztyny to nazbieram i u małej w pokoiku wrzucę do jakiegoś ładnego słoiczka ozdobnego lub pudełeczka![]()
![]()
![]()
]
Nie wszystkie oczywiście mają takie dolegliwości, ale w ostatnim trymestrze jest to normalne.A mam pytankowas też męczą mdłości ?? Od rana po prostu nie mogę dać sobie rady. Czuje się jak na początku ciąży .. momentami mam wrażenie jak bym miała zwymiotować. Czuje się jak na kacu
![]()