reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Uczę się od swojego mężczyzny [emoji23][emoji23]
Ale czasem jak złapie zamułe to nie jest tak kolorowo i jojcze cały dzień, wtedy byś mnie nie chciała spotkać [emoji23] Na pewno nie jest tak źle [emoji8] myślę że to kwestia przyzwyczajenia [emoji85]
Uwierz, że nie[emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] jak ostatnio byłam z mężem u optyka i przymierzyłam okulary, to musieliśmy wyjść, bo tak się chichraliśmy[emoji16] jestem tam już spalona[emoji23]

reklama
I ma zozole [emoji41][emoji41][emoji41][emoji23]
No wlasnie.. i ma zozole.. :laugh2::laugh2::laugh2:
Hmm.. z tym czy je mam to nie byłabym na waszym miejscu taka pewna ... [emoji23][emoji23]
Nie no , jeszcze są [emoji39] ale zostawiłam mężowi jak posprząta ładnie samochód to dostanie zozola , żeby miał energię na dalsze prace [emoji16]

Dziewuszki trochę się martwię o swojego małego .. od kilku dni cały czas czka.. dzisiaj czuje już czwarty czy piąty raz ..
Wcześniej też miał czkawkę ale to było powiedzmy 3razy na dzień a teraz na okrągło [emoji53]

Dziewuszki trochę się martwię o swojego małego .. od kilku dni cały czas czka.. dzisiaj czuje już czwarty czy piąty raz ..
Wcześniej też miał czkawkę ale to było powiedzmy 3razy na dzień a teraz na okrągło [emoji53]
Nic mu nie będzie :*
Czkawka takiego malucha nie męczy :) a ćwiczy układ oddechowy :) mój Aleks też wiecznie czkał w brzuchu [emoji23]
A jak się rozdarł po urodzeniu [emoji23] zresztą do tej pory bardzo głośno wyraża swoje niezadowolenie [emoji23]

Ja też mam ok. 3 cm i normalnie mam funkcjonować , nawet z wyjazdem mi lekarz problemów nie robi a nawet mówi żeby jechać. Może tobie się szybko skróciła?albo miękka jest?
Mi lekarz też nie kazał leżeć, ale się oszczędzać. Ja chciałam na kilka dni lecieć do Pl i na ten wyjazd niestety nie wyraził zgody. Mówił, że pewnie nic złego się nie wydarzy, ale lepiej nie ryzykować.

Nic mu nie będzie :*
Czkawka takiego malucha nie męczy :) a ćwiczy układ oddechowy :) mój Aleks też wiecznie czkał w brzuchu [emoji23]
A jak się rozdarł po urodzeniu [emoji23] zresztą do tej pory bardzo głośno wyraża swoje niezadowolenie [emoji23]
Moja tez wiecznie ma czkawke ;) spokojnie :*
Mam nadzieję że macie rację i to normalne , ale znając mnie i moją panikę to i tak pewnie uspokoję się po wizycie [emoji8]

Jak ta ciąża zmienia ludzi , masakra [emoji85][emoji86]

Miałam wam się pochwalić okularami nowymi, ale wolałam to zrobić jak już się odpicuje na twarzy [emoji28]Zobacz załącznik 868774
Ślicznie wygladasz :) po prostu zajebiscie!

Miałaś teraz 29mm i lekarz powiedział Ci że szyjka ok i możesz normalnie funkcjonować? Czy coś mi się pomieszało? Ja miałam 12 dni temu 31mm (czyli byłam w podobnym tygodniu jak ty) i lekarka kazała mi leżeć plackiem, bo szyjka za krótka na ten tydzień. Nie ogarniam tych lekarzy.
Cztery tygodnie temu miałam 37-38 mm szyjkę a wczoraj 29 mm. I powiedział mój gin, że to na tym etapie jest ok. Rozmawialismy długo bo mu mówiłam, że w czwartek miałam kryzys i pierwszy raz mnie bolał brzuch i powiedział, że dalej mogę być aktywna tak jak bylam. Bo ja wstaje wczesnie bardzo, dużo chodzę i jezdze autem i idę spać koło północy. Mam jedynie położyć się jeśli bym czuła znowu ból.

Mój mały miał tylko raz czkawke. Moja córka też nie czkala w brzuchu, za to jak się urodziła to często czkawka ja męczyła.

reklama
Do góry