reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Uczę się od swojego mężczyzny [emoji23][emoji23]
Ale czasem jak złapie zamułe to nie jest tak kolorowo i jojcze cały dzień, wtedy byś mnie nie chciała spotkać [emoji23] Na pewno nie jest tak źle [emoji8] myślę że to kwestia przyzwyczajenia [emoji85]
Uwierz, że nie[emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] jak ostatnio byłam z mężem u optyka i przymierzyłam okulary, to musieliśmy wyjść, bo tak się chichraliśmy[emoji16] jestem tam już spalona[emoji23]

reklama
I ma zozole [emoji41][emoji41][emoji41][emoji23]
No wlasnie.. i ma zozole.. :laugh2::laugh2::laugh2:
Hmm.. z tym czy je mam to nie byłabym na waszym miejscu taka pewna ... [emoji23][emoji23]
Nie no , jeszcze są [emoji39] ale zostawiłam mężowi jak posprząta ładnie samochód to dostanie zozola , żeby miał energię na dalsze prace [emoji16]

Dziewuszki trochę się martwię o swojego małego .. od kilku dni cały czas czka.. dzisiaj czuje już czwarty czy piąty raz ..
Wcześniej też miał czkawkę ale to było powiedzmy 3razy na dzień a teraz na okrągło [emoji53]

Dziewuszki trochę się martwię o swojego małego .. od kilku dni cały czas czka.. dzisiaj czuje już czwarty czy piąty raz ..
Wcześniej też miał czkawkę ale to było powiedzmy 3razy na dzień a teraz na okrągło [emoji53]
Nic mu nie będzie :*
Czkawka takiego malucha nie męczy :) a ćwiczy układ oddechowy :) mój Aleks też wiecznie czkał w brzuchu [emoji23]
A jak się rozdarł po urodzeniu [emoji23] zresztą do tej pory bardzo głośno wyraża swoje niezadowolenie [emoji23]

Ja też mam ok. 3 cm i normalnie mam funkcjonować , nawet z wyjazdem mi lekarz problemów nie robi a nawet mówi żeby jechać. Może tobie się szybko skróciła?albo miękka jest?
Mi lekarz też nie kazał leżeć, ale się oszczędzać. Ja chciałam na kilka dni lecieć do Pl i na ten wyjazd niestety nie wyraził zgody. Mówił, że pewnie nic złego się nie wydarzy, ale lepiej nie ryzykować.

Nic mu nie będzie :*
Czkawka takiego malucha nie męczy :) a ćwiczy układ oddechowy :) mój Aleks też wiecznie czkał w brzuchu [emoji23]
A jak się rozdarł po urodzeniu [emoji23] zresztą do tej pory bardzo głośno wyraża swoje niezadowolenie [emoji23]
Moja tez wiecznie ma czkawke ;) spokojnie :*
Mam nadzieję że macie rację i to normalne , ale znając mnie i moją panikę to i tak pewnie uspokoję się po wizycie [emoji8]

Jak ta ciąża zmienia ludzi , masakra [emoji85][emoji86]

Miałam wam się pochwalić okularami nowymi, ale wolałam to zrobić jak już się odpicuje na twarzy [emoji28]Zobacz załącznik 868774
Ślicznie wygladasz :) po prostu zajebiscie!

Miałaś teraz 29mm i lekarz powiedział Ci że szyjka ok i możesz normalnie funkcjonować? Czy coś mi się pomieszało? Ja miałam 12 dni temu 31mm (czyli byłam w podobnym tygodniu jak ty) i lekarka kazała mi leżeć plackiem, bo szyjka za krótka na ten tydzień. Nie ogarniam tych lekarzy.
Cztery tygodnie temu miałam 37-38 mm szyjkę a wczoraj 29 mm. I powiedział mój gin, że to na tym etapie jest ok. Rozmawialismy długo bo mu mówiłam, że w czwartek miałam kryzys i pierwszy raz mnie bolał brzuch i powiedział, że dalej mogę być aktywna tak jak bylam. Bo ja wstaje wczesnie bardzo, dużo chodzę i jezdze autem i idę spać koło północy. Mam jedynie położyć się jeśli bym czuła znowu ból.

Mój mały miał tylko raz czkawke. Moja córka też nie czkala w brzuchu, za to jak się urodziła to często czkawka ja męczyła.

reklama
Do góry