reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z om na 17.08 a z usg 10.08, ale jakoś chyba wychodzi na to, że cc będzie ale jeszcze mam nadzieję na obrót :)

Teraz 29 mm

Ja mam na 14.08 z om a na 9.08 z USG i lekarz twierdzi że jeszcze spora szansa do 37 TC że się obróci i wtedy ma mi zrobić USG i ewentualnie będę się umawiać na CC. Chociaż codziennie powtarzam maluszkowi żeby nie robił sobie żartów tylko się obracał:)

reklama
@chomiczka007 big mac mnie jeszcze nie wzruszył..
Ale kto wie[emoji23][emoji16]
A co do przedszkola, to aż mnie ciary przeszły, jak to czytałam... dobrze, że się babska pozbyli.....

@karkula309 i jeszcze zozole?[emoji16]Gdzie tu sprawiedliwość [emoji23][emoji16]

@KatiNails torebka śliczna[emoji16]

A co do związku...hmm...Z moim mężem jesteśmy 13 lat razem. Od 2 lat jesteśmy małżeństwem[emoji4]znamy się, jak łyse konie[emoji4] Nie wyobrażam sobie, że on mi czegoś zabrania, albo ja jemu. Nie raz wychodzi sam z kumplami, bo uważam że tego potrzebuje[emoji4] Nie można siedzieć cały czas razem i patrzeć sobie w oczy [emoji16] Każdy musi mieć trochę "wolności" i swoich spraw[emoji16] ja przed ciążą też tak robiłam[emoji16] Zawsze po imprezie czy wyjściu, on zgarnia mnie , czy ja jego[emoji4][emoji16] Razem z kumplami raz na 2 miesiące, robią sobie "męski wieczór" i wraca w nocy[emoji23][emoji16] Któraś z nas, tzn. żon, dziewczyn zgarnia wszystkich i odwozi[emoji16]
Ja w pracy dość często jeżdżę na delegacje i to z noclegiem..[emoji4] i też zawsze wieczorami, jak mamy siłę, to idziemy z kolegami z pracy na piwko, czy coś zjeść[emoji4]Nigdy nie miał o to pretensji[emoji16]

Jedziesz z adapterem do pasów? :)

Niestety nie mamy. Ale od początku ciąży jeżdżę wszędzie z normalnym pasem tak zapiętym i jest ok i wygodnie, zaraz tez mi odsunie do tylu fotel i go pochyli żebym miała leżak [emoji16]
IMG_1405.JPG

Załączniki

• IMG_1405.JPG
    IMG_1405.JPG
    660,9 KB · Wyświetleń: 233
Ja mam na 14.08 z om a na 9.08 z USG i lekarz twierdzi że jeszcze spora szansa do 37 TC że się obróci i wtedy ma mi zrobić USG i ewentualnie będę się umawiać na CC. Chociaż codziennie powtarzam maluszkowi żeby nie robił sobie żartów tylko się obracał:)
Tez mu tłumaczę, że już czas się obrócić i nie robić mamie przykrości :) 04.07 mam wizytę wtedy mi zrobi gbs i zobaczymy jak leży

Kurde można ci pozazdrościć. Jedź i wypoczywaj za nas wszystkie [emoji6] oby tylko pogoda się udała [emoji8]

Co do facetów mój jest coś w stylu chłopa piecucha. Jesteśmy razem ponad 6 lat , pracuje na miejscu a i tak będąc w pracy pisze mi że mnie kocha , tęskni bla bla bla [emoji39] zawsze buziak na przywitanie i pożegnanie i codzienne kocham cię też się pojawia. Mi to nie przeszkadza, a wręcz nauczył mnie wylewności i też teraz potrafię się na niego rzucić jak wróci z roboty [emoji16] odmienia nam się na "starość".

Dziś sprzątanie drugiego samochodu a ja znów muszę uważać żeby się nie przemęczyć.. powiem wam że aż żal że tylko dwa samochody są do sprzątania [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 868729

Dziękuje kochana :* hah tez kupiłam te cukierki na podróż [emoji5]

reklama
Z om na 17.08 a z usg 10.08, ale jakoś chyba wychodzi na to, że cc będzie ale jeszcze mam nadzieję na obrót :)

Teraz 29 mm
Miałaś teraz 29mm i lekarz powiedział Ci że szyjka ok i możesz normalnie funkcjonować? Czy coś mi się pomieszało? Ja miałam 12 dni temu 31mm (czyli byłam w podobnym tygodniu jak ty) i lekarka kazała mi leżeć plackiem, bo szyjka za krótka na ten tydzień. Nie ogarniam tych lekarzy.

Do góry