reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tesciowa ma ogrod.. zreszta moim zdaniem ,moglby sobie pobiegac, bo to tylko truskawki sa.. ale jak juz mowilam nie wpierdzielam sie juz bo to nie moje psy.. moje psy bylyby w domu a nie na dworze i spalyby ze mna.. a nie przy grzejniku uwiazane.. ;)

Grrr. Nienawidzę jak ludzie wiążą psy na ogrodzie koło budy albo plotu. To jest nieludzkie, a pies to jak człowiek - nawet często jest lepszy niż niektórzy ludzie.. takich ludzi tez bym przywiązała na taki jeden dzień koło budy na łańcuch 2 metry i ciekawa jestem jakby się czuli..

reklama
Tez pochwale sie swoim zwierzem, ktory niedawno zwymiotowal. Nie znam sie na kotach, mamy go od marca ale podobno to normalne u kotow jak jest im goraco... a ostatnio mu sie zdarza. Cale szczescie, ze ja nie musze tego sprzatac, bo mam czlowieka od tego :DZobacz załącznik 868451

Ale piękny [emoji5] jaki bialutki. Jak śnieżynka.

Dziewczyny uważajcie z tymi zawieszkami. To są jednak koraliki i nie daj Boże sznurek puści i dziecko weźmie koralik do buzi. Może są to oczywiste rzeczy dla Was, ale nie spuszczajcie dziecka z oka jak ma te zawieszkę zapiętą albo się nią bawi. Śliczne te zawieszki to fakt, ale trzeba będzie bardziej pilnować niż w przypadku zawieszek tasiemek czy innych z jednego elementu

To jak mała żabka się obróciła to będziesz rodzić sn?

Pracował 2 lata i zjechał miesiąc przed narodzinami córki. Ale nadal pracuje w delegacji, co budowa to inne miasto. Obecnie pracuje 120 km od domu. W poniedziałek o 4 rano wyjeżdża a w piątek o 18 wraca. Dlatego napisałam , że marzy mi się żeby pracował na miejscu i był codziennie w domu a nie w weekendy tylko.

Ja 30 skończyłam w lutym ☺

Wiesz.. dziecko często otrzepuje się jak zrobi siku ☺

Ja za pneumokoki płaciłam 4 lata temu, ale właśnie słyszałam, że jest już refundowana. Z dodatkowych szczepiłam też na rotawirusa ale to było w formie doustnej.
[emoji23][emoji23][emoji23] to moze zrobila siusiu,przeciagnela sie i zaczela kopac bo byla glodna [emoji23][emoji23][emoji23]

Dodzwoniłam się do gina o ten ból pleców kazał wziąć nospe forte (nigdy nie bralam)i za godz zadzwonić czy pomogło więc muszę pojechać do apteki bo ja nawet tego w domu nie mam jestem antylekowa;(

D
Grrr. Nienawidzę jak ludzie wiążą psy na ogrodzie koło budy albo plotu. To jest nieludzkie, a pies to jak człowiek - nawet często jest lepszy niż niektórzy ludzie.. takich ludzi tez bym przywiązała na taki jeden dzień koło budy na łańcuch 2 metry i ciekawa jestem jakby się czuli..
Dokladnie,myslisz ze mnie szlag nie trafia? Ale nic nie moge na to.. probowalam wiele razy.. :(

reklama
U moich dziadkow na wsi zawsze tak bylo. Od dziecka bylam przyzwyczajona do widoku psa na lancuchu. To starsze pokolenie na wsi ma inne podejscie do zwierzat. Zwierze musi byc po cos- pies jest dobry jak glosno szczeka i jest agresywny w stosunku do obcych, kot jak lapie myszy. Moja babcia nie jest w stanie zaakceptowac tego, ze ja mam kota w domu a moja siostra psa. Bo po co trzymac zwierze w domu?

Do góry