Ja prałam używane w 60 a nowe w 40 syntetyczne bo to delikatniejsze niż bawełna i wszystko okJa właśnie się zastanawiałam w ilu stopniach prać ubranka..myślałam o 60 stopniach ..ale nie wiem czy ich nie zniszczę.. :/
reklama
E
Ewka34
Gość
Luzik.. mam gdzies ten dom.. chce w koncu spokojuNo tak ale z drugiej strony to szkoda zostawić jej domu przez taka sytuacje
G
gosc12
Gość
Ja widziałam u koleżanki czarne i poprostu piękne Napaliłam się na nie, ale czarne to jednak za ciemne dla nas, wiec u nas będzie na szaro. Docelowo farby miały być do mojego pokoiku, a ze to był malutki ze skosami to nie chciałam go jeszcze pomniejszać, ale jednak mojego nie będzie poki co, bo trzeba dla małej zrobic, to nawet dobrze ze nie są czarne, a szare to neutralne czy dla chłopca czy dla dziewczynki Wiec spoko
Przejrzałam zdjęcia google i zakochałam się kiedyś jak już trochę pomieszkamy to namowie mojego na jedną ścianę taka. W salonie lub u malej
madziula92
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 868208
My mamy ta universe, na żywo na próbkach tak pięknie się mienilo I tym chcemy pomalować jedna ścianę, a reszta szara farba z mniejsza ilością brokatu, u nas to będzie chicago
Zobacz załącznik 868211
Ciekawa jestem efektu końcowego, nie chciałam zbyt ciemnych kolorów, żeby jasno było w pokoju
Nas też czeka malowanie sypialni
madziula92
Ja czkawkę czuje normalnie w tyłku lub w podbrzuszu nisko pod pępkiem
haha ja bardzo często czuję właśnie w tyłku wcześniej nie widziałam co to
To coś jak u mnie w środę na usg główka w dół leżała i też czuje tak jak ty na lewym kopie mnie okropnie na prawym tyci mniej a na wznak się wypisać i prezy więc masakra że spaniemTakie fale też miewam często cały brzuch się trzęsie
Ale jak się kładę na lewym boku to mnie kopię i czuję , że ja gniote , na prawym jest to samo. To nie wiem jak ona leży, główka w dół a nogi okrakiem ?[emoji23]
Lustysia
Piękne są [emoji7]Przejrzałam zdjęcia google i zakochałam się kiedyś jak już trochę pomieszkamy to namowie mojego na jedną ścianę taka. W salonie lub u malej
reklama
Lustysia
Ja za bardzo nie lubie remontów, ale jeszcze jak pokój pusty to spoko, szybko pójdzie. Najgorzej jak trzeba meble odsuwać, przykrywać itd.Nas też czeka malowanie sypialni