reklama
madziula92
Fanka BB :)
Ja właśnie się zastanawiałam w ilu stopniach prać ubranka..myślałam o 60 stopniach ..ale nie wiem czy ich nie zniszczę.. :/Ja wszystko w 40 st prałam[emoji16] nawet rożek[emoji16]
G
gosc12
Gość
Jutro będzie położna wypełnimy Plan porodu w końcu muszę mamie powiedzieć żeby była w domu, chce żeby mi doradziła w niektórych podpunktach i posłuchała serduszka. Ostatnio jej tak przykro było że jej nie zawołałam..
G
gosc12
Gość
Ja właśnie się zastanawiałam w ilu stopniach prać ubranka..myślałam o 60 stopniach ..ale nie wiem czy ich nie zniszczę.. :/
Ja na początku prałam w 60 ale później już wszystkie na 40 i na delikatnym. Żelazko zrobiło swoje później , nie musiałam rzeczy męczyć na 60 czy 90. Niektóre dziewczyny w ogóle nie piora lub piora w zwykłych proszkach.
madziula92
No moja kolezanka prała w zwykłym proszku..ale ja jednak wolę w tym dla dzieciJa na początku prałam w 60 ale później już wszystkie na 40 i na delikatnym. Żelazko zrobiło swoje później , nie musiałam rzeczy męczyć na 60 czy 90. Niektóre dziewczyny w ogóle nie piora lub piora w zwykłych proszkach.
G
gosc12
Gość
madziula92
Hehe to lepiej już nie patrz na wózki [emoji16][emoji23] Kiedy masz mieć wózek??AA. Niech już przyjdzie mój wózek bo zaczynają mi się podobać inne , a nie chce zmieniać zamówienia , pozatym wpłaciłam zaliczkę
Zobacz załącznik 868174
G
gosc12
Gość
Ja też. Przynajmniej pierwszy rokNo moja kolezanka prała w zwykłym proszku..ale ja jednak wolę w tym dla dzieci
Nie chciałabym żeby dostała uczulenia i żebym musiała prac od nowa wszystkie ciuszki
G
gosc12
Gość
Hehe to lepiej już nie patrz na wózki [emoji16][emoji23] Kiedy masz mieć wózek??
Ustaliłam ze sklepem żeby przysłali na 6 bo mój będzie 5 to akurat na drugi dzień. Inaczej nie mam jak zapłacić. Chyba że będzie wcześniej to wtedy zadzwonię i przesune datę nadania przesyłki
Same się wyświetlają [emoji23]
reklama
Ankan
Jak sprawdzałam metki ubranek to na większości mam 40 stopni MaxJa właśnie się zastanawiałam w ilu stopniach prać ubranka..myślałam o 60 stopniach ..ale nie wiem czy ich nie zniszczę.. :/
Ale wybiorę w 30° bo bede wszystko prasowac
Tez się nad tym zastanawialam i kupiłam przez neta duze butle płynu lovela do białego, kolorów i płukania, więc z początku w tym będę prała a później przejdę na nasze płyny.No moja kolezanka prała w zwykłym proszku..ale ja jednak wolę w tym dla dzieci