reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury dobrze, że na ktg wyszło wszystko dobrze[emoji16] Czyli malutka grzecznie siedzi[emoji16]

A co do przenoszenia, ostatnio położna mówiła na szkole rodzenia, że 43tc to jest teraz ciąża uznawana za przenoszoną[emoji16]
Kazała się nie martwić, dziecko wie kiedy wyjść i kiedy to jest dla niego najbezpieczniejsze[emoji16][emoji16]

reklama
Dziewczyny a pytanie z innej beczki :) nowe rozki i kocyki pralyscie na 30 stopni czy więcej? Bo te rozki maja jednak troszkę wypełnienia i tak się zastanawiam. A muszę wreszcie zabrać się z pranie wszystkiego i prasowanie
Kocyki prałam w 40° na małych obrotach, a rożek ręcznie [emoji14]

:) córeczkę noszę :) a Ty ?
No pewnie, nie ma mowy o czerwcu u żadnej z nas :) w lipcu możemy się rozkręcać :) mam nadzieję , że będę miała chwilę zajrzeć do Was raz na jakiś czas.. zacznie się meblowanie, poród. Trochę czasu spędzić z K. A będę tak ciekawa co u Was słychać. Będę zaglądać nocami :D
Synka:)

Zjadłam obiad, poprawiłam lodem i zasypiam :p mój ogląda mecz więc chyba faktycznie się kimnę na chwilę :p

Ja też jutro 3 prenatalne :D ale dopiero na 17:30 ale ważne że idę z moim :)
Tez obiad poprawiłam lodem :)
To kolejna co jutro ma prenatalne. Obowiązkowo też daj znać po badaniu :)

reklama
Do góry