reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury dobrze, że na ktg wyszło wszystko dobrze[emoji16] Czyli malutka grzecznie siedzi[emoji16]

A co do przenoszenia, ostatnio położna mówiła na szkole rodzenia, że 43tc to jest teraz ciąża uznawana za przenoszoną[emoji16]
Kazała się nie martwić, dziecko wie kiedy wyjść i kiedy to jest dla niego najbezpieczniejsze[emoji16][emoji16]

reklama
Dziewczyny a pytanie z innej beczki :) nowe rozki i kocyki pralyscie na 30 stopni czy więcej? Bo te rozki maja jednak troszkę wypełnienia i tak się zastanawiam. A muszę wreszcie zabrać się z pranie wszystkiego i prasowanie
Kocyki prałam w 40° na małych obrotach, a rożek ręcznie [emoji14]

:) córeczkę noszę :) a Ty ?
No pewnie, nie ma mowy o czerwcu u żadnej z nas :) w lipcu możemy się rozkręcać :) mam nadzieję , że będę miała chwilę zajrzeć do Was raz na jakiś czas.. zacznie się meblowanie, poród. Trochę czasu spędzić z K. A będę tak ciekawa co u Was słychać. Będę zaglądać nocami :D
Synka:)

Zjadłam obiad, poprawiłam lodem i zasypiam :p mój ogląda mecz więc chyba faktycznie się kimnę na chwilę :p

Ja też jutro 3 prenatalne :D ale dopiero na 17:30 ale ważne że idę z moim :)
Tez obiad poprawiłam lodem :)
To kolejna co jutro ma prenatalne. Obowiązkowo też daj znać po badaniu :)

reklama
Do góry