reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój facet też nie raz dla świętego spokoju coś kupi jak się upre [emoji23] ale ja to tak raczej wydaje mi się rozsądnie podchodzę do tematu wyprawki. Staram się nie przesadzić bo przecież sklepów nagle nie zlikwidują [emoji6] kosza na pampersy nie kupuje. Mam wszedzie względnie blisko u siebie w domku :)
Spotkałam raz w sklepie mamę wczesniaczka i tak jakoś zaczęła się rozmowa i właśnie mówiła mi żeby broń Boże nie kupować wielu rzeczy bo połowa rzeczy co się ma niby przydać to się nie przyda. [emoji16] I tak też robię :D
Też staram się nie przesadzac. Wydaje mi się, że wszystkie te rzeczy które kupiłam się przydadzą i raczej są potrzebne ;) ale jak będzie w rzeczywistości to wyjdzie w praniu :p przy drugim na pewno będę patrzyła na zakupy minimalistycznie :)

reklama
Byłam wczoraj u kuzynki która ma 2 dzieci i opowiadała mi że przy pierwszym szalała, kupowała wszystko co się dało, brała ubranka które jej się podobały a po prostu dużo rzeczy w ogóle nie użyła a co do ubranek to ubierała tylko te ulubione a reszta leżała. Przy drugim już przystopowała i kupiła tylko to co jej się przydało przy pierwszym i przez to uchroniła trochę swoje finanse :D

Ale śliczny smietniczek[emoji173]️[emoji7][emoji7] skąd i za ile??

Wow, to za darmo to z hippa?? Zaraz się tez zarejestruje tam jeśli tak :D
Dziękuje ;* 10€ jak dobrze pamietam :) Musisz poprosić swojego faceta, żeby kupił w niemieckim Tedim ;) ale właśnie wyczytałam, ze w tym roku Tedi ma się pojawić tez w PL, także będzie konkurencja dla Pepco :p
Jeśli chodzi o próbki to za darmo, tylko ja się rejestrowałem na Hipp DE.

Mam pytanie, ile wysokości ma zwykle łóżeczko 60x120cm? Ja będę miała dopiero w listopadzie gdzieś, grudniu bo na początek kołyska i nad łóżeczkiem będę chciała takie półki na ścianę i żeby nie było za nisko. Te półki maż by zrobił na dniach. Mogłaby mi któraś z was zmierzyć wysokość takiego standardowego łóżeczka?

Dziękuje ;* 10€ jak dobrze pamietam :) Musisz poprosić swojego faceta, żeby kupił w niemieckim Tedim ;) ale właśnie wyczytałam, ze w tym roku Tedi ma się pojawić tez w PL, także będzie konkurencja dla Pepco :p
Jeśli chodzi o próbki to za darmo, tylko ja się rejestrowałem na Hipp DE.

A no wlasnie bo w PL to chyba tylko trójkąt na auto dostanie się :p

reklama
Mam pytanie, ile wysokości ma zwykle łóżeczko 60x120cm? Ja będę miała dopiero w listopadzie gdzieś, grudniu bo na początek kołyska i nad łóżeczkiem będę chciała takie półki na ścianę i żeby nie było za nisko. Te półki maż by zrobił na dniach. Mogłaby mi któraś z was zmierzyć wysokość takiego standardowego łóżeczka?

Nasze ma 85cm wysokości[emoji4]

Do góry