Przez internet kupowałam tylko ławę rozkładaną i komodę taką ikeowską. Jestem zadowolona, służą już 3ci rok. Za ławę zapłaciłam 400zł z przesyłką a stolarz chciał 800złJakie macie zdanie na temat kupowania mebli przez internet ? Takie tanie ale ciekawa jestem co przyjdzie w kartonie...
Raz na meblach do salonu się mega zawiodłam. Ciekawe jak by było z taka szafa. W sklepach do 2 tysięcy pakowna szafa do przedpokoju a w internecie do 1tys można znalezc. Wyskoczyło mi np. Takie zdjęcie na FB.. Zobacz załącznik 867250
reklama
G
gosc12
Gość
No właśnie któraś z was zamawiała komodę dla dziecka na 8 szuflad. 120 lub 140cm i zapłaciła chyba z 300 ja w sklepie kupiłam 100cm 4 szuflady i zapłaciłam 600zl. Więc jest różnica. ;/ Przez internet jest dużo taniej. Ale ta obawa, co Ci przyślą :/Przez internet kupowałam tylko ławę rozkładaną i komodę taką ikeowską. Jestem zadowolona, służą już 3ci rok. Za ławę zapłaciłam 400zł z przesyłką a stolarz chciał 800zł
Wiesz ja go gonie do pracy bo mamy duży dom i wielkie podwórku więc pracy non stop pełno.Jak mu powiem że nic nie robi bezmojego gadania to się obraża i odp."ja dla Ciebie nianie robię,nic?-a kto śmieci wyniósł no normalnie padam jak to słyszę a wczoraj jak dowiedział się że mam odpoczywać i uważać na siebie bo inaczej do szpitala trafię to odp.przynajmniej spokój będzie no masakra jakasWiem o czym mówisz, mam brata 17letniego. Było nas troje, ja brat o rok młodszy i po 16latach właśnie Marcel. Wszyscy byliśmy tak samo wychowywani, rodzice od nas wymagali a ten najmłodszy to kompletny leser, zupełnie inaczej niz ja ze starszym bratem.
karkula309
Fanka BB :)
O kurcze fajna ta szafa. Chyba się zainteresuje . Miałam brać do korytarza komodę ale ta szafa się bardziej opłacaJakie macie zdanie na temat kupowania mebli przez internet ? Takie tanie ale ciekawa jestem co przyjdzie w kartonie...
Raz na meblach do salonu się mega zawiodłam. Ciekawe jak by było z taka szafa. W sklepach do 2 tysięcy pakowna szafa do przedpokoju a w internecie do 1tys można znalezc. Wyskoczyło mi np. Takie zdjęcie na FB.. Zobacz załącznik 867250
Ja brałam na 8 szuflad. Wiesz powiem ci że szuflady nie wysuwają się jakoś super lekko i jak się przyjrzysz to na pewno widać różnicę między komoda z neta a z Ikei.. no ale cena jednak jest znaczna [emoji14]No właśnie któraś z was zamawiała komodę dla dziecka na 8 szuflad. 120 lub 140cm i zapłaciła chyba z 300 ja w sklepie kupiłam 100cm 4 szuflady i zapłaciłam 600zl. Więc jest różnica. ;/ Przez internet jest dużo taniej. Ale ta obawa, co Ci przyślą :/
G
gosc12
Gość
Wiesz ja go gonie do pracy bo mamy duży dom i wielkie podwórku więc pracy non stop pełno.Jak mu powiem że nic nie robi bezmojego gadania to się obraża i odp."ja dla Ciebie nianie robię,nic?-a kto śmieci wyniósł no normalnie padam jak to słyszę a wczoraj jak dowiedział się że mam odpoczywać i uważać na siebie bo inaczej do szpitala trafię to odp.przynajmniej spokój będzie no masakra jakas
Ja jestem taka , że nie potrafię ugotować jak jest nie posprzątane. Czy nie zascielic łóżka za bratem bo ma w dupie i tego nie zrobi. No kłuje mnie to w oczy. Zrobi śniadanie to już mi się gadać i powtarzac nie chce tylko idę i ogarnę za nim.. ale na twoim miejscu skoro i tak masz duży nakaz oszczędzania się. Nie robiłabym nic. Przez kilka dni zarósł by w syfie to sam by się wziął do roboty. Bo nie grzecznie się zachowuje i odzywa .. szkoda , że oddajesz się całą sobą dziecku a ono rośnie i ma cię gdzieś mam nadzieję , że moja Alicja będzie ze mną na tyle związana żeby jej z ust takie pyskowanie nie wyszło.
G
gosc12
Gość
O kurcze fajna ta szafa. Chyba się zainteresuje . Miałam brać do korytarza komodę ale ta szafa się bardziej opłaca Ja brałam na 8 szuflad. Wiesz powiem ci że szuflady nie wysuwają się jakoś super lekko i jak się przyjrzysz to na pewno widać różnicę między komoda z neta a z Ikei.. no ale cena jednak jest znaczna [emoji14]
Jak zamówisz to daj znać
A tak serio to popatrz na wymiary bo ja nawet nie spojrzałam dokładnie.
I rozmawiałam z moim właśnie, ze też widział mnóstwo szaf do przedpokoju , na zdjęciach super ale chyba lepiej dołożyć parę stówek i kupić masywna. Która będziemy widzieć i się nie zawiedziemy jak przyjdzie. A nie jakieś skleiki które za parę miesięcy się porozwalaja. Ciekawe po ile teraz są takie szafy w sklepach.
Wiesz ja go gonie do pracy bo mamy duży dom i wielkie podwórku więc pracy non stop pełno.Jak mu powiem że nic nie robi bezmojego gadania to się obraża i odp."ja dla Ciebie nianie robię,nic?-a kto śmieci wyniósł no normalnie padam jak to słyszę a wczoraj jak dowiedział się że mam odpoczywać i uważać na siebie bo inaczej do szpitala trafię to odp.przynajmniej spokój będzie no masakra jakas
Gadać, gadać i jeszcze raz gadać do znudzenia, nie odpuszczać. To pewnie taki wiek, bunt, myśli, że świat kręci się wkoło niego.
Tak...spokój...jakby cię 2-3dni w domu nie było to by zrozumiał eh te dzieciaki.
Anulaa88
Fanka BB :)
Zazdroszczę Ci tego snu[emoji16] ja zawsze mam lekki sen... wszystko jest w stanie mnie obudzić. Teraz to już w ogóle. Siku chodzę już rzadziej[emoji50] 5-6 razy, ale na początku było gorzej[emoji23]Oj to współczuje. Tylko ja śpię jak zabita w nocy i nie mam problemów ze spaniem? Wiaodmo oprócz sikania od 23-6 z 5 razy, ale i tak od razu zasypiam i śpię dalej
O właśnie! byle do przodu[emoji4] kolejne dni, kolejny tydzień [emoji8]Nadal w szpitalu. Narazie mnie obserwują, mam dwa razy dziennie ktg, skurcze piszą się maksymalnie na 15% więc jest dobrze. Czekamy do poniedziałku na posiew z szyjki, albo i nawet we wtorek może być dopiero wynik i wtedy też zapadnie decyzja czy będą zakładać pessar. Dostałam dzisiaj ostatnią czwartą dawkę ze sterydem na pluca dla malego także to też jakieś zabezpieczenie. Dzisiaj mamy 31t3d. Oby do przodu!
W korytarzu to mam dużą szafę zabudowaną z komandora ma 3m, jest do samego sufitu, mega pojemna ale 9lat temu płaciliśmy 4000zł,Jak zamówisz to daj znać
A tak serio to popatrz na wymiary bo ja nawet nie spojrzałam dokładnie.
I rozmawiałam z moim właśnie, ze też widział mnóstwo szaf do przedpokoju , na zdjęciach super ale chyba lepiej dołożyć parę stówek i kupić masywna. Która będziemy widzieć i się nie zawiedziemy jak przyjdzie. A nie jakieś skleiki które za parę miesięcy się porozwalaja. Ciekawe po ile teraz są takie szafy w sklepach.
reklama