E
Ewka34
Gość
Zjadlabym teraz ziemniaki z smazona kaszanka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz wszystko pić. Już to ostatnio pisały dziewczyny że można wszystko przy kpGalony ?
A jeśli chodzi o picie podczas kp. To można gazowane czy dziecko dostanie boli od gazu ? Smakowe wody , soki można ?
Powinnaś mieć z trzy studnie koło domu [emoji23]Czyli jak ja teraz piję tak dużo, to co będzie przy kp [emoji23]
I przed ciaza tez tyle pilas? Ja to mysle, ze max 1,5l w ciagu dnia wypije jak sobie przypomneNoooo chodzę mega często, nawet przed ciążą [emoji23]
Kup mu peleryne niewidke i ci szybko wyskoczy po cos [emoji23][emoji23][emoji23]Może się nie odwodnimy [emoji23]
A gdyby czegoś mi brakło podczas porodu to mój może wyjść i wrócić ? Czy już jak wyjdzie to brak powrotu ?
Nie wiem. [Emoji16]A czemu mialoby dostac boli od gazowanej wody?
Ja tez malo pijeI przed ciaza tez tyle pilas? Ja to mysle, ze max 1,5l w ciagu dnia wypije jak sobie przypomne
Mój mąż chodzi do sklepu co 2-3 dni po 2 zgrzewki wody. Po porodzie będzie chodził codziennie [emoji23]Powinnaś mieć z trzy studnie koło domu [emoji23]
Ewka [emoji23]Zjadlabym teraz ziemniaki z smazona kaszanka..
No co [emoji23][emoji23][emoji23]Ewka [emoji23]