reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I przed ciaza tez tyle pilas? Ja to mysle, ze max 1,5l w ciagu dnia wypije jak sobie przypomne
Też tyle :)
Ja podobno jak byłam dzieckiem (w takim wieku że jeździłam w spacerówce) to mama na spacer brała mi picie w butelce 1,5litrowej. I z niej lała mi picie do buteleczki. Jak skończyło się to 1,5l to był płacz i musiała wracać do domu [emoji23][emoji23][emoji23]

A czemu mialoby dostac boli od gazowanej wody?

Hah nie no, to nie ma nic do rzeczy.

Aż mi się przypomniała „dieta kobiety karmiącej” i pytanie jakiejś tam babki czy można jeść arbuza podczas karmienia piersią : a odp to „nie, bo woda z arbuza będzie kapała dziecku na główkę” [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3]

Też tyle :)
Ja podobno jak byłam dzieckiem (w takim wieku że jeździłam w spacerówce) to mama na spacer brała mi picie w butelce 1,5litrowej. I z niej lała mi picie do buteleczki. Jak skończyło się to 1,5l to był płacz i musiała wracać do domu [emoji23][emoji23][emoji23]
Szok :D ja to sie opijalam bobofrutami jak bylam mala, a później mialam wszystkie zeby czarne od prochnicy :/ picie wody jakos mi z wiekiem przyszlo, bo wiem, ze zdrowiej ale wcale nie smaczniej ;)

reklama
1,5 litra wody starczy Ci na 3-4 dni? :o ja zamierzam wziąć z 4 takie małe zgrzewki
Ja liczę te 6x0,7l na pierwszy dzień pewnie właśnie. A następnego dnia mąż albo mama mi pewnie dowiezie. Nie będziemy też szli z auta do szpitala z 2 torbami i kilkoma zgrzewkami wody [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry