P
pralinka92
Gość
można na pewno kupić w Rossmannie, cena na pewno mniej niż 10 zł, nie wiem czy nie ok 6 zł.
A w rossmanie widziałam jeszcze oliwek taka specjalną dla kobiet w ciąży to też jest dobre? Jak myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można na pewno kupić w Rossmannie, cena na pewno mniej niż 10 zł, nie wiem czy nie ok 6 zł.
A w rossmanie widziałam jeszcze oliwek taka specjalną dla kobiet w ciąży to też jest dobre? Jak myślicie?
Jaki miałaś wynik tarczycy? Ja w pierwszej ciąży jak i teraz jestem na Euthyroxie , nic się nie martw i nie czytaj tych bzdur w necie . Lekarz dobrze wie co mówi i robi a naczytanie się rożnych przypadków nic nie da.
Mój wynik w pierwszej ciąży to 4,8 nie udało się zbić na mniej niż 2,9 a gdy rodziłam miałam wynik ponad 3,
Teraz miałam 2,8 lekarz dał Euthyrox by zbić do 1,5 ale czy się uda nie wiem
Przy 2,8 dostalas euthyrox?? Ja mam 3,3 i swieci sie na zielono ze w normie. W pierwszej ciazy mialam tyle samo.Jaki miałaś wynik tarczycy? Ja w pierwszej ciąży jak i teraz jestem na Euthyroxie , nic się nie martw i nie czytaj tych bzdur w necie . Lekarz dobrze wie co mówi i robi a naczytanie się rożnych przypadków nic nie da.
Mój wynik w pierwszej ciąży to 4,8 nie udało się zbić na mniej niż 2,9 a gdy rodziłam miałam wynik ponad 3,
Teraz miałam 2,8 lekarz dał Euthyrox by zbić do 1,5 ale czy się uda nie wiem
przydało by się poczytać skład, ale myślę, że na pewno. Produkty tej firmy na prawdę są dobre, nie zawierają żadnych parabenow itd.
Ja właśnie mówiłam o tej dla mam, nie dla dzieci. Choć ta nie jest zła to po co używać, skoro mamy super produkt bezpośrednio dla nas?A w rossmanie widziałam jeszcze oliwek taka specjalną dla kobiet w ciąży to też jest dobre? Jak myślicie?
Ja właśnie mówiłam o tej dla mam, nie dla dzieci. Choć ta nie jest zła to po co używać, skoro mamy super produkt bezpośrednio dla nas?
Przy 2,8 dostalas euthyrox?? Ja mam 3,3 i swieci sie na zielono ze w normie. W pierwszej ciazy mialam tyle samo. Zobacz załącznik 834356
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom