reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No ja miałam podobnie z materacem Janka, ten sam typ i powiedziałam, że więcej tego nie kupię.

A mnie się przypomniało o pierogach z płuckami, uwielbiam takie, ale tyle babrania się przy tym jest, że szkoda słów. Była kiedyś pierogarnia, która miała takie w ofercie, ja u mojej babci, ona robi najlepsze z płuckami, ale zamknięta :(

Ja na FB mam tak prywatność ustawioną, że nie zobaczy nikt spoza znajomych, tego co sama publikuję. A ludzie na grupie, to nie znajomi. Z kolei avatar i zdjęcie w tle mam z gwiezdnych wojen, także nawet mojego ryjka nikt nie pozna :p można jeszcze imię i nazwisko zmienić, ale to mnie akurat zbyteczne :)

W ogóle nie pomyślałam o kosmetykach do szpitala dla siebie, brawo ja.
Jak napisałaś pierogi z płuckami. Byłam pewna, że słownik zaszfankowal. Ale jak napisałaś drugi raz , "pierogi z płuckami" ..
Jak to z płuckami ?:o

ja niedawno wróciłam z mężem z ikei, kupiłam komodę, lampki nocne-księżyc i gwiazdkę :D do tego jeszcze materac piankowy dla maluszka :D fajnie, bo nie było dużo ludzi, ale ciężko już chodzić po takich sklepach...dobrze, że dziś chłodniej :)

Też mamy księżyc i gwiazdkę, ale ja dotrwałam te dwie lampki za 25 zł łącznie z wysyłką na Allegro i super się prezentują, tylko musimy kupić bardzo słabe żarówki do nich

Mój mąż wczoraj kupił mi wszystkie kosmetyki do szpitala, typu żel, szampon, dezodorant itp, do tego kupił na porodówkę landrynki, lizaki i gorzką czekoladę (tak nam na szkole rodzenia podpowiadali) a i jeszcze zgrzewkę wody z dziubkiem :D więc już mam wszystko do torby szpitalnej :D teraz to dopakować jakoś sensownie :D

No i ekstra, to słodko z jego strony :)

Moment zleci :)
Chciałabym żeby większość z Was urodziła przede mną. Wiedzialabym na co zwracać uwagę jak się wszystko zacznie. Opowiedsialybyscie wasze początki i ogólnie poród. :p może uda się z Oliwia, Karolina, Ewa :p nie pamiętam która jeszcze by mogła szybko urodzić :D

No ja mam na 5-3 sierpnia, a może i w połowie lipca coś się zacznie także na pewno będę wszystko pisała [emoji5][emoji3]

reklama
Do góry