Luiza.
Fanka BB :)
Wyprawkę mam prawie całą, doprawdy, zostały mi tylko drobiazgi, typu jakaś pieluszka tetrowa, bo mam mało, wkładki laktacyjne, przewijak czy co tam jeszcze? Same rzeczy, które mogą poczekać na dokupienie. Jutro jedziemy ze znajomymi po wózek, bo ten biały co pokazywałam jakiś czas temu, to ewidentne wyłudzenie było, a że ja nie płacę z góry, nigdy i nigdzie jeśli chodzi o zakupy internetowe, to nie wyszło.Luiza a jak Twoja wyprawka dla dwojeczki? I nie obawiasz sie tego jak sobie poradzisz z dwoma takimi maluszkami na raz?
A czego najbardziej się obawiam? Nocnego karmienia, to mi spędza sen z powiek, jak obie na raz będą chciały cycusia, a że ja mam obszerny biust, to karmienie obu na raz odpada Ale jakoś sobie to wypracujemy.
A! Co do wyłudzenia, teraz mnie się przypomniało, taki news wieczora. Jak wracałam to policaje stali kole bankomatów, które ktoś próbował zhakować, ale czy wyszło? Nie wiem, technik kręcił się od jednego do drugiego. Taka sytuacja.
A teraz serio, serio, książka mnie rozpaczliwie woła, hehe
Miłego wieczorka i dobrej nocki koffane, niech Moc będzie z Wami i nie łapały skurcze łydek