reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Maljan ja też się nie odzwyczaje tak szybko od forum :D mam nadzieję , że mimo nowych obowiązków i mniejszej ilości czasu będziecie czasem zaglądać :p
Mam nadzieję, że i mnie się uda[emoji16] Chociaż wtedy, w końcu będę mogła wrócić do swoich obowiązków[emoji16][emoji16] i będą jeszcze nowe i jeden wyjątkowy "kochany obowiązek"[emoji16]
No obowiązkowo, od razu się uśmiecham sama do siebie jak widzę jej buzie [emoji307][emoji166][emoji7]

Prowadzisz swoją farmę hah, wciągające bardzo. Masz tam swoje maszyny, zwierzęta, drzewa owocowe i plony różnych warzyw itd [emoji28]
Grałam w to zimą, jak leżałam przez te długie tygodnie[emoji23][emoji16]

Haha nie wiem.. ale na pewno kiedyś to nadejdzie[emoji16] teraz tu siedzę bo mam naprawdę dużo czasu[emoji16] No pięknie[emoji7] waga imponującą [emoji16] Trzymam kciuki za córkę[emoji4][emoji4]Chyba Michał Piotr będzie [emoji16] chociaż chciałam Michał Tomasz[emoji16]
Moj obecny facet ma Michal a poprzedni Piotr [emoji23] dlatego ani jedno ani drugie imie u mnie nie wchodzi w gre :)

Jejus dziewczyny odbija mi juz.. wzielam laktator ,przystawilam do mezowego sutka,bo chcialam zobaczyc jak dziala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak mu fajnie sutek zassalo [emoji23][emoji23] teraz ma ze mnie polew ze mnie to bawi [emoji23][emoji23]
Moj sam wzial laktator jak przyszedl i sobie ciagnal sutka, zeby sprawdzic czy dobra moc ssania [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Do góry