Mój synio będzie Leon Cyryl. Od zawsze podobało mi się imię Cyryl i nie mogę się oprzeć by mu go nie nadać.
Laura pięknie
moja starsza córka jest Laura. Na drugie ma Angelika. A historia jej drugiego imienia jest taka że ja bardzo chciałam Aniela ale mężowi się nie podobało. No i któregoś wieczoru w zaawansowanej ciąży wertowalam w głowie imiona i powiedziałam do brzuszka że jak się poruszy to takie imię dostanie. Ostatnio jej to opowiadalam i powiedziałam że jak jej się nie podoba to pretensje musi mieć do siebie
Mnie też często brzuch boli. Może nie do końca jak na okres ale to chyba dlatego że przy okresie najbardziej dokucza mi ból prawego uda. Teraz to skurcze przepowiadajace ewidentnie. Chwilami w moim odczuciu bardzo intensywne. Ale nie panikuje bo to kolejna ciąża więc już wiem co i jak
poza tym od teraz mam co tydzień ktg więc ręka na pulsie.
Powiem wam że ostatnio bardzo źle sypiam. Jest mi za gorąco. Za duszno. Mam koszmary. Wstaje do wc. A mąż jak próbuje mnie objąć ( jesteśmy przyzwyczajeni spać przytuleni więc to odruch bezwarunkowy przez sen) to tak mi ciężko...
Jutro młoda do szpitala. Mam nadzieję że pójdzie szybko i sprawnie. Chcąc nie chcąc denerwuje się dość mocno.