G
gosc12
Gość
A nie mogłabyś przyjść na sam koniec ? Czyli na tą 18 np ?No to jest najgorsze w tym wszystkim siedzisz jak głupek i nie ważne czy prędzej czy później przyjadę zawsze ok 3-4 godz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie mogłabyś przyjść na sam koniec ? Czyli na tą 18 np ?No to jest najgorsze w tym wszystkim siedzisz jak głupek i nie ważne czy prędzej czy później przyjadę zawsze ok 3-4 godz
Teraz już wiem że wszystko się zmienia zupełnie wtedy miałam 24 lata i jakoś przed porodem nie zastanawiałam się nad tym. Wiem że wiele dziewczyn tak ma i duża rola jest partnera i rodziny. Teraz już trochę starsza i mądrzejsza jestem to dam radę lepiejWyobrażam sobie co czułaś.
Dziecko dzieckiem, wiadomo kochamy pewnie najmocniej na świecie , zrobimy dla niego wszystko ale jednak też potrzebujemy żeby nami ktoś się zainteresował. No i mówisz że nie miałaś depresji. Całe szczęście bo to niby okropna sprawa . Myślę że większość kobiet po porodzie przechodzi jakieś swoje kryzysy i rozsterki mniejsze czy większe .. i jednak te gorsze myśli też się zdarzają nawet jak nie ma depresji . Oczywiście oby ich było jak najmniej
Jak to nie byłaś hehTo chyba taki czas już, że pojawiają nam się takie myśli. Bo ja też tak mam. A wczoraj przy tym pakowaniu torby do szpitala to mega się zestresowałam, że to tak niedługo, a po drugie że ja nigdy w szpitalu nie byłam i jak ja sobie tam poradzę [emoji14]
No nigdy nie byłam leżeć. Tylko w odwiedzinach u kogoś [emoji14]Jak to nie byłaś heh [emoji14]
Nigdy z niczym ? To zdrowy dzieciak byłaś![]()
No chyba to dlatego , że już coraz bliżej. Strach przed porodem, przed kapaniem, karmieniem... Mam nadzieję że po pierwszych dwóch trzech miesiącach już będzie lzej![]()
No właśnie mama mi wybywa za granicę we wrześniumam nadzieję , że przez lipiec i sierpień już będę stabilna przy małej.
Miałam 16 lat jak na świat przyszła moja bratanica i wszystko przy niej robiłam. Wstawałam w nocy, przewijalam, karmiłam itp. Ale to było 5 lat temu a i przy swoim większy stres. Kazde dziecko inne. I zaczynam świrować już chyba .. dobrze , że K będzie do września i mama na początku.
I Wy oczywiście![]()
I teraz też będziesz najlepszą mama na świecie :*Teraz już wiem że wszystko się zmienia zupełnie wtedy miałam 24 lata i jakoś przed porodem nie zastanawiałam się nad tym. Wiem że wiele dziewczyn tak ma i duża rola jest partnera i rodziny. Teraz już trochę starsza i mądrzejsza jestem to dam radę lepiej
Pewnie teraz mniej się zmieni niż wtedy przy pierwszym dzieciątku. I już teraz też wiem że jestem najlepszą mama dla swojego dziecka.
Faktycznie długo jak na przesyłkę kurierskąJa jakoś chyba z 10 dni aż
Od tego deszczu jest wilgotno bo wszystko nagrzane asfalt ziemia i woda paruje. Od czwartku mają wrócić upały. Weekend ma być 30 st. Ja się nie bardzo cieszę bo mamy wesele w tę sobotę..oby tam była dobra klima.Chyba mało miejsca mają bo mój od kilku dni tak szaleje że momentami aż mówię ała.
Właśnie wróciłam ze sklepu i już wolę te upały niż ta dzisiejsza pogodę. Jest tak duszno że nie ma czym oddychać a niby co chwilę popaduje. Zabieram się za prasowanie pieluch i pościeli.
A ile przytyłaś już? Smaruj się dwa razy dziennie najlepiej oliwką bo ona dobrze ujędrnia.Zobacz załącznik 866546 Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tygnie chce już więcej
![]()
Ja do tej pory smarowalam się raz po kąpieli ale ostatnio właśnie nieraz swędzi mnie skóra to się teraz częściej smaruje. Dzisiaj po 4 się obudziłam bo mnie właśnie swędział to musiałam wstać posmarować się bambino i wtedy przeszło i mogłam zasnąć dalejMnie zaczyna siedzieć skóra koło pępka już mam po synu 2 maleńkie ledwo widoczne koło pępka teraz się smaruje systematycznie ale coś czuję że wyjdą nowe albo te się powiększa bo zaczynałam z większą waga niż w poprzednich ciazach niby nie tyje dużo ale te swędzenie nie wróży nic dobrego![]()
Ładnie pasuje
Mi ten kolor też by się wkomponował bo w mieszkaniu u siebie mamy różowe ściany , jedna ciemniejsza , białe meble będą i rozowo-szaro-biale dodatki![]()
Ale raczej kupuję po to ten leżaczek żeby stał w salonie a tam są szare ściany i będą zolto-granatowe dodatki. To i błękit będzie pasował
A jakie rolety kupujecie ? Myślę czy jednokolorowe pasujące pod pokój czy dzien-noc by były lepsze