G
gosc12
Gość
A nie mogłabyś przyjść na sam koniec ? Czyli na tą 18 np ?No to jest najgorsze w tym wszystkim siedzisz jak głupek i nie ważne czy prędzej czy później przyjadę zawsze ok 3-4 godz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie mogłabyś przyjść na sam koniec ? Czyli na tą 18 np ?No to jest najgorsze w tym wszystkim siedzisz jak głupek i nie ważne czy prędzej czy później przyjadę zawsze ok 3-4 godz
Teraz już wiem że wszystko się zmienia zupełnie wtedy miałam 24 lata i jakoś przed porodem nie zastanawiałam się nad tym. Wiem że wiele dziewczyn tak ma i duża rola jest partnera i rodziny. Teraz już trochę starsza i mądrzejsza jestem to dam radę lepiejWyobrażam sobie co czułaś.
Dziecko dzieckiem, wiadomo kochamy pewnie najmocniej na świecie , zrobimy dla niego wszystko ale jednak też potrzebujemy żeby nami ktoś się zainteresował. No i mówisz że nie miałaś depresji. Całe szczęście bo to niby okropna sprawa . Myślę że większość kobiet po porodzie przechodzi jakieś swoje kryzysy i rozsterki mniejsze czy większe .. i jednak te gorsze myśli też się zdarzają nawet jak nie ma depresji . Oczywiście oby ich było jak najmniej
Jak to nie byłaś hehTo chyba taki czas już, że pojawiają nam się takie myśli. Bo ja też tak mam. A wczoraj przy tym pakowaniu torby do szpitala to mega się zestresowałam, że to tak niedługo, a po drugie że ja nigdy w szpitalu nie byłam i jak ja sobie tam poradzę [emoji14]
No nigdy nie byłam leżeć. Tylko w odwiedzinach u kogoś [emoji14]Jak to nie byłaś heh [emoji14]
Nigdy z niczym ? To zdrowy dzieciak byłaś
No chyba to dlatego , że już coraz bliżej. Strach przed porodem, przed kapaniem, karmieniem... Mam nadzieję że po pierwszych dwóch trzech miesiącach już będzie lzej
No właśnie mama mi wybywa za granicę we wrześniu mam nadzieję , że przez lipiec i sierpień już będę stabilna przy małej.
Miałam 16 lat jak na świat przyszła moja bratanica i wszystko przy niej robiłam. Wstawałam w nocy, przewijalam, karmiłam itp. Ale to było 5 lat temu a i przy swoim większy stres. Kazde dziecko inne. I zaczynam świrować już chyba .. dobrze , że K będzie do września i mama na początku.
I Wy oczywiście
I teraz też będziesz najlepszą mama na świecie :*Teraz już wiem że wszystko się zmienia zupełnie wtedy miałam 24 lata i jakoś przed porodem nie zastanawiałam się nad tym. Wiem że wiele dziewczyn tak ma i duża rola jest partnera i rodziny. Teraz już trochę starsza i mądrzejsza jestem to dam radę lepiej
Pewnie teraz mniej się zmieni niż wtedy przy pierwszym dzieciątku. I już teraz też wiem że jestem najlepszą mama dla swojego dziecka.
Faktycznie długo jak na przesyłkę kurierskąJa jakoś chyba z 10 dni aż
Od tego deszczu jest wilgotno bo wszystko nagrzane asfalt ziemia i woda paruje. Od czwartku mają wrócić upały. Weekend ma być 30 st. Ja się nie bardzo cieszę bo mamy wesele w tę sobotę..oby tam była dobra klima.Chyba mało miejsca mają bo mój od kilku dni tak szaleje że momentami aż mówię ała.
Właśnie wróciłam ze sklepu i już wolę te upały niż ta dzisiejsza pogodę. Jest tak duszno że nie ma czym oddychać a niby co chwilę popaduje. Zabieram się za prasowanie pieluch i pościeli.
A ile przytyłaś już? Smaruj się dwa razy dziennie najlepiej oliwką bo ona dobrze ujędrnia.Zobacz załącznik 866546 Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tyg nie chce już więcej
Ja do tej pory smarowalam się raz po kąpieli ale ostatnio właśnie nieraz swędzi mnie skóra to się teraz częściej smaruje. Dzisiaj po 4 się obudziłam bo mnie właśnie swędział to musiałam wstać posmarować się bambino i wtedy przeszło i mogłam zasnąć dalejMnie zaczyna siedzieć skóra koło pępka już mam po synu 2 maleńkie ledwo widoczne koło pępka teraz się smaruje systematycznie ale coś czuję że wyjdą nowe albo te się powiększa bo zaczynałam z większą waga niż w poprzednich ciazach niby nie tyje dużo ale te swędzenie nie wróży nic dobrego
Ładnie pasuje
Mi ten kolor też by się wkomponował bo w mieszkaniu u siebie mamy różowe ściany , jedna ciemniejsza , białe meble będą i rozowo-szaro-biale dodatki
Ale raczej kupuję po to ten leżaczek żeby stał w salonie a tam są szare ściany i będą zolto-granatowe dodatki. To i błękit będzie pasował
A jakie rolety kupujecie ? Myślę czy jednokolorowe pasujące pod pokój czy dzien-noc by były lepsze