Moim zdaniem jeśli są takie wskazania jak u Ciebie to bez zastanowienia powinno CC robić.Widzisz a u mnie 1 nie spodziewali się dużego a przy 2 wielkiego i olali to bo przecież wszystko idzie ok teraz strasznie się boję mała też nie jest najmniejsza wg usg teraz będę w środę to się okaże czy tyje normalnie czy za dużo (mam cukrzycę stwierdzona) szczerze wolałabym cc ale gin nic o tym nie mówi będę z nim gadać w środę jak po usg już będę.Ją mam takiego pecha że na 6 rodzajach tylko ja SN a reszta cc miała i przy 1 i przy 2 tak było ja dzieci ponad 4kg a tam dzieciaczki od 2700g do 3800g wszyscy do domu po 2 domach a ja po 5 i później jeszcze problemy teraz jest wszystko ok ale ile nas to nerwów i płaczu kosztowało zwłaszcza przy córce to szkoda słów.Cieszę się że wszystko skończyło sie ok ale po co to wszystko było???można było zrobić cc i bez problemów.
reklama
No młody miał katar i kaszel ale w piątek było jeszcze wszystko ok. Bo byłam z nim u lekarza.Może gardło chore bo zazwyczaj przy infekcji gardła jest tak wysoka gorączka my z 2miesiace temu u córki tak mieliśmy pojechaliśmy do pediatry a ona ze to wirusowka i jak po 3 dniach gorączka nie minie to antybiotyk mam podac (w razie W przepisala) po 3 minęło i bez antybiotyku się udało ale za miesiąc powtórka i tu już się nie udało i antybiotyk musiała wziąć teraz na ucho dostała bo przez katar (nie chciała dmuchać nosa a już duża) zeszło niżej i na uchu zostało skończyliśmy antybiotyk po 3 dniach przeziębienie a ja razem z nią masakra dziś też mnie kaszel dusi jutro chyba do ogólnego się przejdę bo dziwny ten kaszel zaczyna się robić a tydz temu zakończyłam inhalacje w poniedziałek a od środy w nocy katar rzadki i od początku przeziębienie ale już wiem skąd u teściów siedziałam upał byl 27 °w domu wyszłam a na podwórku wiało okropnie i poczułam takie dziwne zimno i sobie pomyślałam zajEB......teraz mnie owialo i znowu będę chora i faktycznie za 2 dni katar teraz już uważam czy jestem spocona jak wychodzę z domu bo ileż można być przeziebionym i nic z domowych sposóbów nie pomaga
Powiem CI ze im bliżej tym bardziej się boję gdyby to był 1 poród nie wiedziałabym co mnie czeka a tak już wiem będę gadać z ginem co i jak w środę.Zobaczymy co on o tym sądzi szkoda tylko że go nie będzie w tym szpitalu w którym muszę rodzic przez cukrzycę bo tak chciałam wybrać ten gdzie on jest a jak dostałam insulinę to wszystko się zmieniło.Moim zdaniem jeśli są takie wskazania jak u Ciebie to bez zastanowienia powinno CC robić.
Jeszcze dziś się zwazylam i nic przez 2 tyg nie przytyłam ale brzucha większe więc mam nadzieję że dzidzia tyje odpowiednio
A od psychiatry ?? Wskazania do CC... ?Powiem CI ze im bliżej tym bardziej się boję gdyby to był 1 poród nie wiedziałabym co mnie czeka a tak już wiem będę gadać z ginem co i jak w środę.Zobaczymy co on o tym sądzi szkoda tylko że go nie będzie w tym szpitalu w którym muszę rodzic przez cukrzycę bo tak chciałam wybrać ten gdzie on jest a jak dostałam insulinę to wszystko się zmieniło.
Jeszcze dziś się zwazylam i nic przez 2 tyg nie przytyłam ale brzucha większe więc mam nadzieję że dzidzia tyje odpowiednio
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A to zdarzyło mi się tak czasem przy weekendzie z tatem (mieszkałam wtedy jeszcze z rodzicami) smakowego piwa jednego 2% się napić, albo lampkę wina. Gorzej jak dzieć się budzi co godzinę [emoji23] to matka sobie nie dogodzi [emoji14]
Ja na razie nawet o tym nie myśle [emoji14] jest tyle teraz piw bez żadnego alkoholu które smakują jak normalne piwo że są się obyć bez [emoji23]
Ja po to właśnie kupuje ten laktator elektryczny i x4 pojemniki na przechowywanie mleka, że jak zajdzie ochotka nawet i na 3 piwa czy tez pół butli wina to dajemy małą do teściów, a ściągam mleka na cały dzień i mamy dzień dla siebie
miloscwczasachpopkultury
Powodzenia i oby Mała pokazała buźkę
Dziękuje [emoji5] oczywiście jak pokaże to się pochwale sesją [emoji5]
Mi pediatra mówi że infekcja to 2-3 doby zanim porządnie się rozwinie.Zapytaj małego czy gardło go boli bo moja nie raz przez ból gardła to wymioty miała i wysoką gorączkę.Masakra z tymi chorobami u mnie podobnie ciągle cos;(No młody miał katar i kaszel ale w piątek było jeszcze wszystko ok. Bo byłam z nim u lekarza.
miloscwczasachpopkultury
I później małą w ręczniku będziesz przenosić już na przewijak do niej do pokoju i tam będziesz wykonywać resztę pielęgnacji?
Bo tak bym też teoretycznie mogła i przenosić z łazienki do sypialni
Tak właśnie przewijak mam niedaleko, tutaj stół a tu pokój małej, także tak jak napisałaś
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
Wtedy w grę wchodzi laktator o ile dziecko będzie chciało pić z butli [emoji23]
A ja myślę, myślę bo wino 0% jest dobre, ale to nie to samo co zwykłe i mi się marzy wczoraj mi się śniło nawet że byłam na imprezie i wypiłam 2 SZKLANKI wina [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nooooo dokładnie tak! Wiadomo, chce być dobra matka itd, ale chce tez mieć od czasu do czasu porę na swoje i Bartka przyjemności
reklama
Lustysia
Hej dziewczyny
My byliśmy dziś w szpitalu, w sumie chcieliśmy zobaczyć jak wyglada itd. I zapisać się przy okazji na te ktg, ale oni od razu zrobili mi usg, posprawdzali wszystko i jest w porządku, a później ktg, podobno w tym tygodniu ciazy to jest normalne, ze są takie skoki, ale wszystko między 140-180, Wiec okej. W czwartek mam znow ktg u mojej gin, a za tydzień we wtorek
Znow do szpitala Eh teraz to sie najeździmy. Plus tego jest taki, ze poznam personel szpitalny, a oni mnie. A dziś przy tym dodatkowym usg udało się zobaczyć buźkę małej i mamy zdjęcie
My byliśmy dziś w szpitalu, w sumie chcieliśmy zobaczyć jak wyglada itd. I zapisać się przy okazji na te ktg, ale oni od razu zrobili mi usg, posprawdzali wszystko i jest w porządku, a później ktg, podobno w tym tygodniu ciazy to jest normalne, ze są takie skoki, ale wszystko między 140-180, Wiec okej. W czwartek mam znow ktg u mojej gin, a za tydzień we wtorek
Znow do szpitala Eh teraz to sie najeździmy. Plus tego jest taki, ze poznam personel szpitalny, a oni mnie. A dziś przy tym dodatkowym usg udało się zobaczyć buźkę małej i mamy zdjęcie
Załączniki