reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Teraz pewnie będzie trudniej wyjechać na tyle. A nie tesknilabys za mężem ? Ja nie wiem czy byłabym w stanie na 4 miesiące wyjechać . Jednak przyzwyczaiłam się jak do psa :D
To była nasza wspólna decyzja[emoji4] na pewno bym tęskniła. Z tym, że mogłabym raz zjechać na tydzień[emoji4] Podeszłam do tego zadaniowo... kolejny projekt i nowe doświadczenie[emoji4]Tym bardziej, że niewiele osób wytypowano[emoji4] Trochę pracy włożyłam w ten projekt i szkoda było, ale są rzeczy ważne i ważniejsze[emoji16]

reklama
To była nasza wspólna decyzja[emoji4] na pewno bym tęskniła. Z tym, że mogłabym raz zjechać na tydzień[emoji4] Podeszłam do tego zadaniowo... kolejny projekt i nowe doświadczenie[emoji4]Tym bardziej, że niewiele osób wytypowano[emoji4] Trochę pracy włożyłam w ten projekt i szkoda było, ale są rzeczy ważne i ważniejsze[emoji16]
Wspolna decyzja ale jednak Mąż zadbał o to żebyś nie wyjechala :D czyli jednak coś mu się nie podobało w wyjeździe [emoji16]

Koniec 33 :)
2018-06-09-21-49-35.jpg

Załączniki

• 2018-06-09-21-49-35.jpg
    2018-06-09-21-49-35.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 432
reklama
Ja to bym chętnie została w domu i poczytała książkę ale tak rzadko mamy okazję być razem więc chcemy wziąć gdzieś dzieci. Szkoda mi ich teraz bo normalnie to codziennie gdzieś z nimi robiłam: rolki, rower, basen. Myślałam, że bd normalnie funkcjonować do konca ciąży jak w poprzednich ciążących ale nie daję rady brzuch ciągnie, rwa boli.

Mi się bardzo dłuży ta ciąża nie wiem dlaczego tak bym chciała żeby już był sierpień:)

Mi też jest szkoda teraz córki bo nie mogę się z nią bawić i wygłupiać jak przed ciążą. Chociaż ona jest bardzo wyrozumiała dla mnie i mi nieraz mówi że pobiegałybyśmy ale przecież mamusia nie może bo ma dzidziusia w brzuszku. Tak bym ją wzięła na ręce albo na barana. Zawsze jak mąż wróci z pracy to pierwsze co jak wejdzie do domu to musi ją wziąć na ręce i brzuchem na dół zrobić tzw "pszczołę". I latają po całym domu a Natalia udaje pszczołę ☺

Też mi się ta ciąża strasznie dłuży. Tym bardziej jak patrze na rozmiar brzucha to zastanawiam się jak ja będę wyglądać za 2 mce. Z Natalką to mi zleciało nie wiem kiedy..

Do góry