reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czuje się dobrze w dodatku mamy tak zaplanowana podróż że nie będę jechać więcej nic ok 3,5 h , jedziemy w miejsce gdzie się super zrelaksuje no i sprawdziłam gdzie szpital i jest 30 minut drogi od miejsca gdzie będziemy. Wrócę akurat w 36 TC. Jakby się coś okazało że nie mogę jechać to pojedzie mąż z córką sam i tyle ale nie sądzę. Myślę że urodzę w terminie także od powrotu jeszcze miesiąc do terminu porodu.

W takim razie trTmam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli :) i przede wszystkim żebyście odpoczęli jak należy :) przez najbliższe kilka miesięcy może nie być Wam dane :p sama bym pojechała z chęcią gdzieś nad morze, nad jezioro. Ale nic straconego. W przyszłym roku pojedziemy już z małą :)

Też bym pograła! Już kiedyś o tym myślałam żeby kupić te najnowsze simsy. Ale mam za słabego laptopa na taką gre :(
Ja mam 2 i nigdy nie chciałam 3 czy 4 a K wiele razy chciał mi kupić. Jak naszła mnie ochota żeby pograć w nowsze części to okazało się , że jestem w ciąży i zrezygnowałam. Może kiedyś zamówię z wszystkimi dodatkami. Póki co, wątpię żebym miała czas i siłę grać. Za bardzo się wciągam w te simsowe życie :D

Ja mam 2 i nigdy nie chciałam 3 czy 4 a K wiele razy chciał mi kupić. Jak naszła mnie ochota żeby pograć w nowsze części to okazało się , że jestem w ciąży i zrezygnowałam. Może kiedyś zamówię z wszystkimi dodatkami. Póki co, wątpię żebym miała czas i siłę grać. Za bardzo się wciągam w te simsowe życie :D
Ja mam od paru miesiecy na kompie, pogralam pare godzin i mi sie znudzilo :) to juz nie to co kiedys

reklama
Ja też chwilę po tym jak dowiedziałam się o ciąży dostałam propozycję objęcia wyższego stanowiska [emoji14] wcześniej na to czekałam i nic, a propozycję dostałam akurat wtedy :D no i musiałam odmówić, a jak wrócę do pracy to pewnie znowu będę musiała trochę popracować żeby zwolniło się takie stanowisko :D
Ale ważniejsze oczywiście, że udało nam się szybko w ciąże zajść, a awanse jeszcze przede mną :)
Ja miałam podobnie [emoji4] musiałam się przyznać w pracy, bo miałam zabookowany bilet do Chile [emoji23] i miałam dostać nowy projekt[emoji50]
Dziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?
Ba 40st. wszystko prałam[emoji4]nic się nie stało. Tylko na mniejszych obrotach niż zwykle[emoji4]

Do góry