karkula309
Fanka BB :)
No dlatego nie ma co oceniać sytuacji ogólnie bo jak widać wszędzie jest inaczejTo jest trochę inna sytuacja, bo skoro w wszystko macie osobno wejscie ogród itd, Wiec można ich traktować jak waszych sąsiadów. Ja sama nie wyobrażam sobie mieszkac tak ze np wspólna kuchnia, łazienka itd. tłumaczyć sie z każdego wyjscia. Dobrze jest jak młodzi sami mieszkają i nikt się im nie wtrąca do ich własnego życia. Później często rodzą się kłótnie przez takich rodziców, bo oni się za dużo wtrącają w prywatne sprawy itd.
Druga sprawa jest taka, ze tak naprawdę nie każdy ma taka możliwość jak wy. Moi rodzice jak już wcześniej pisałam mieszkają w malutkim mieszkanku, nie było by nawet opcji zebym ja tam z nimi zamieszkała sama z dzieckiem, a co dopiero jeszcze maz.
Jasne, każdy ma prawo wyboru. My bez kredytu nigdy nie mielibyśmy tego co mamy teraz, jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie pisze szampana czy jakos tak [emoji14] wynajmując taki dom musieli byśmy płacić przynajmniej 2 czy 2,5 raza więcej niż za ta ratę, Wiec my praktycznie tego nie odczujemy a za parenascie lat dom będzie nasz. Zawsze jest jakies ryzyko, ale w tym wypadku jest bardzo niskie i jednak korzyści przewyższają w tym wypadku.