reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
W ogóle patrzcie jaką dostałam wczoraj poduszkę do karmienia od koleżanki. Ona zaczyna swoją przygodę z szyciem różnych rzeczy dla dzieci i podarowała mi taką poduszkę.
Nie wiem czy to będzie wygodne i przydatne, ale w związku z tym, że dostałam w prezencie, to innej na razie nie kupuję :)

20180608_132631.jpg

Załączniki

• 20180608_132631.jpg
    20180608_132631.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 340
@klaudiaa975 niea żadnych przeciwwskazań robienia RTG przy karmieniu piersią. Ja bym drugi raz się na aparat nie zdecydowala chciaz teraz ząbki ładniejsze ale ja w sumie to zakładałam z konieczności bo miałam zęba powyżej linii szczęki a na dole miałam żeby bokiem i się niszczyły bardzo. Teraz chyba bym wolała nakladkowo prostować ale to też nie każda wadę się da.

A ja mam taki brzuszek w 31 tc:)
Nakladki to chyba drogie są ?
Nie wiem jak z moją wada. Bo mam trochę skrzywione bo za ciasno u góry..
I nie da rady jednego zęba wyleczyć dopoki nie naorostuje , a w końcu zostanę bez trójki :o a ile już nosisz ? Po jakim czasie widać różnicę ?:)
Ładny brzuszek ❤️

Nakladki to chyba drogie są ?
Nie wiem jak z moją wada. Bo mam trochę skrzywione bo za ciasno u góry..
I nie da rady jednego zęba wyleczyć dopoki nie naorostuje , a w końcu zostanę bez trójki :o a ile już nosisz ? Po jakim czasie widać różnicę ?:)
Ładny brzuszek ❤️
Ja już noszę retencję tylko na dole, aparat miałam na górę i dół ale już ściągnęłam ponad rok temu. Nosiłam 1,5 roku a pierwsze efekty w sumie było widać już po miesiacu, może dwóch. Nie wiem czy nakładki w efekcie wychodzą drożej pewnie zależy od razu wady ale warto się zorientować.

Ja tez chodzę co pół roku, jednak w ciąży musiało mi się narobić tych dziur, ale teraz już jestem wyczulona, myje x 2 zęby, płukankę płynem rano i do dentysty się zapisze już na grudzień nawet żeby wszystko sprawdzić. Oczywiście słodycze ograniczam i będzie dobrze :)
Mi zostaly 2 ósemki ale dentystka mowila, ze moge je sobie zrobic po ciazy. Jesli bede sie dobrze czula to moge przyjść na poczatku lipca na wizyte. Moze sie boi, ze urodze jak mi znowu bedzie robic bez znieczulenia :D bedziesz pamietala jak sie na grudzien zapiszesz?

reklama
Do góry