reklama
G
gosc12
Gość
Na wizycie mierzył ginekolog Kornelie ? Czy to z aplikacji wymiary ?Ponad 40 cm, przynajmniej moja w 32-33 tyg
Maljan
Fanka BB :)
W ogóle patrzcie jaką dostałam wczoraj poduszkę do karmienia od koleżanki. Ona zaczyna swoją przygodę z szyciem różnych rzeczy dla dzieci i podarowała mi taką poduszkę.
Nie wiem czy to będzie wygodne i przydatne, ale w związku z tym, że dostałam w prezencie, to innej na razie nie kupuję
Nie wiem czy to będzie wygodne i przydatne, ale w związku z tym, że dostałam w prezencie, to innej na razie nie kupuję
Załączniki
G
gosc12
Gość
Nawet się nie skapnelamHahaha o matko czerwca
miloscwczasachpopkultury
Na wizycie mierzył ginekolog Kornelie ? Czy to z aplikacji wymiary ?
Z aplikacji, ale ginekologa tez pytałam tak ogólnie i mówił, ze już dzieci osiągają taka długość gdyby były wyprostowane oczysiwiscie
G
gosc12
Gość
Nakladki to chyba drogie są ?@klaudiaa975 niea żadnych przeciwwskazań robienia RTG przy karmieniu piersią. Ja bym drugi raz się na aparat nie zdecydowala chciaz teraz ząbki ładniejsze ale ja w sumie to zakładałam z konieczności bo miałam zęba powyżej linii szczęki a na dole miałam żeby bokiem i się niszczyły bardzo. Teraz chyba bym wolała nakladkowo prostować ale to też nie każda wadę się da.
A ja mam taki brzuszek w 31 tc
Nie wiem jak z moją wada. Bo mam trochę skrzywione bo za ciasno u góry..
I nie da rady jednego zęba wyleczyć dopoki nie naorostuje , a w końcu zostanę bez trójki a ile już nosisz ? Po jakim czasie widać różnicę ?
Ładny brzuszek
I jaTo tak jak ja
Biedroneczka10
Ja już noszę retencję tylko na dole, aparat miałam na górę i dół ale już ściągnęłam ponad rok temu. Nosiłam 1,5 roku a pierwsze efekty w sumie było widać już po miesiacu, może dwóch. Nie wiem czy nakładki w efekcie wychodzą drożej pewnie zależy od razu wady ale warto się zorientować.Nakladki to chyba drogie są ?
Nie wiem jak z moją wada. Bo mam trochę skrzywione bo za ciasno u góry..
I nie da rady jednego zęba wyleczyć dopoki nie naorostuje , a w końcu zostanę bez trójki a ile już nosisz ? Po jakim czasie widać różnicę ?
Ładny brzuszek
GorzkaPomarańcza
Mi zostaly 2 ósemki ale dentystka mowila, ze moge je sobie zrobic po ciazy. Jesli bede sie dobrze czula to moge przyjść na poczatku lipca na wizyte. Moze sie boi, ze urodze jak mi znowu bedzie robic bez znieczulenia bedziesz pamietala jak sie na grudzien zapiszesz?Ja tez chodzę co pół roku, jednak w ciąży musiało mi się narobić tych dziur, ale teraz już jestem wyczulona, myje x 2 zęby, płukankę płynem rano i do dentysty się zapisze już na grudzień nawet żeby wszystko sprawdzić. Oczywiście słodycze ograniczam i będzie dobrze
reklama
Lustysia
Haha Ja ostatnio jak zrobiłam sobie zdjecie ubrana na czarno to nie widać, ze wg w ciąży jestem [emoji23]Ubierz się jeszcze na bardziej czarno. - będzie wyglądał na większy na pewno .. [emoji849][emoji23][emoji23]
Ładnie wyglądasz a brzuszek fajny :*