reklama
Maljan
Fanka BB :)
Miałaś się oszczędzać!!Hej
Bylam na badaniach.. wyniki odbierze maz w poniedzialek bo nie chce mi sie specjalnie jechac do szpitala oczywiscie nikt mnie nie wpuscil ale nawet sie nie pchalam byl ze mna mezus tzn milo mi sie zrobilo bo taki starszy pan powiedzial ze mi sie to nalezy i trzeba korzystac z przywilejow i ze sam mnie zaciagnie na przod kolejki podziekowalam ze szczerym usmiechem, a i tak poczekalam potem poszlismy na frytki,przejsc sie po miescie i na lody.. jak wyschnie to pokaze wam co kupilam lacznie za 10 zl w TXM w promocji bylo zakurzone wiec upralam wrocilismy ,zabralam sie za sprzatanko i teraz bede robic ogoraski malosolne i nalesniki z bita smietana i truskawkami
Anulaa88
O matko... Ale was złapało[emoji852]Zapalenie zatok z gorączką mam, a na razie nie chce mi antybiotyków dawać.
Syn alergia. I od kataru już brzydki kaszeli- rano mokry,, a wieczorem jak na krtań. Sterydy zamiast antyalergicznych dlatego że za 3tyg wizyta u alergologa + testy.
G
gosc12
Gość
Lekarze w tych tygodniach już chyba nie są w stanie zmierzyć dziecka nie ? Spytam w czwartek , o ile będzie robił USG. Bo powiedział , że takie szybkie badanie. Ale poproszę żeby zbadal szyjkę dopochwowo nie tylko na fotelu, to może przy okazji podejrze corePytanie czy rzeczywiście tyle ma, trochę nie chce mi się wierzyc. Ale w aplikacji pokazuje 38 to kto wie
Maljan
Jaki duży brzuś jak na taką drobną kobitkę ślicznieZobacz załącznik 865198
30+0=31 [emoji5] taka matematyka [emoji5]
G
gosc12
Gość
Super wyglądasz !Zobacz załącznik 865198
30+0=31 ☺ taka matematyka ☺
G
gosc12
Gość
Dużo zdrowia dla Was :*Zapalenie zatok z gorączką mam, a na razie nie chce mi antybiotyków dawać.
Syn alergia. I od kataru już brzydki kaszeli- rano mokry,, a wieczorem jak na krtań. Sterydy zamiast antyalergicznych dlatego że za 3tyg wizyta u alergologa + testy.
Bajunia
Właśnie mi mama dzisiaj powiedziała że mam brzuch teraz jak z Natalką do porodu☺ syn na pewno będzie większy. Córa miała 3100. A tu podejrzewam 3500 co najmniej będzieJaki duży brzuś jak na taką drobną kobitkę ślicznie
G
gosc12
Gość
Przy kolejnej ciąży brzuch jest zazwyczaj większy niż w pierwszejWłaśnie mi mama dzisiaj powiedziała że mam brzuch teraz jak z Natalką do porodu☺ syn na pewno będzie większy. Córa miała 3100. A tu podejrzewam 3500 co najmniej będzie
3100-500 taka idealna waga chciałabym żeby Alicja tyle ważyła przy porodzie [emoji5]
reklama
Vanilia120
To fakt piątek nudny, tym bardziej jak trzeba tylko leżeć i nic nie robić. U mnie dzisiaj straszny upał. Zasloniete okna i wiatrak daja chociaż minimalną ulge. Dobrze że z mężem zamowilismy rolety zewnętrzne, które jutro zamontuje to może one przyniosą trochę ulgi. U mnie dzisiaj gołąbki na obiad od teściowej, tak się najadlam że zaraz pękne.
Jak się tak chwalicie brzuszkami to i ja swój wrzucę. U nas 30 tydzień i 4 dzień.
Tak na marginesie to dużo pijecie wody? Ja tylko 5 szklanek dziennie, do tego szklanka herbaty. 21 maja w 28t0d afi wynosilo 15 wiec to chyba dobrze. Ale cos sie zaczynam schizowac że w te upały to malutko pije
Jak się tak chwalicie brzuszkami to i ja swój wrzucę. U nas 30 tydzień i 4 dzień.
Tak na marginesie to dużo pijecie wody? Ja tylko 5 szklanek dziennie, do tego szklanka herbaty. 21 maja w 28t0d afi wynosilo 15 wiec to chyba dobrze. Ale cos sie zaczynam schizowac że w te upały to malutko pije
Załączniki