E
Ewka34
Gość
Hyhy jednak jeden rodzaj ,bo to jest spioch i tamto jest spioch ,a spioch bo pizamkaNo dlatego pajacyk jest z rękawkami a śpioszek bez wiec dwa rodzaje jak by nie patrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhy jednak jeden rodzaj ,bo to jest spioch i tamto jest spioch ,a spioch bo pizamkaNo dlatego pajacyk jest z rękawkami a śpioszek bez wiec dwa rodzaje jak by nie patrzeć
Nie bedzie wialo
Ja zazwyczaj się budzę w nocy na sikanie ale w ciągu dnia jak gdzieś jestem i nie ma toalety to zanim dojdę to już czuję twardnienie.Dobrze, że to piszesz bo właśnie się zastanawiałam dlaczego często wstaję ok 6:00 na pomocne siku z delikatnym bólem miesiaczkowym w dole brzucha , który ustępuje po wysikaniu. Kurcze, to nie wiem nie pić przed snem, hm...
Ja mam dużo pajacykow welurowych to na chłodne wieczory czy na noc powinny się przydać a w takim dziecku myślę najwygodniej bo ubrane od stóp do główki a jedno ubrankoPod koniec sierpnia wieczorami może być chłodno wiec pewnie body długi rękaw.
Ja wogole wyciągnęłam nawet taki polarkowy kombinezon co miałam dla córki w lutym bo w zeszłym roku we wrześniu na początku było 10 stopni także wolę być przygotowana.
Z tym ubieraniem zawsze jest checa kiedy się nie rodzi ale szybko się wprawia także nic się nie martwmy. Sprawdzamy kark, stopy i będzie dobrze
Tez moga byc body i spiochy ale body masz zabinane krokowo,spiochy tez krokowo i moim zdaniem za duzo do odpinaniaWidzę na stronach , że jest dużo kompletów body i spioszki to tak chyba też ubierają, ciekawe czy dziecku wygodnie
Magdalena Radomska, ja u niej byłam w Practimedzie, na zwykłym USG.A jak ona się nazywa? Ja chodziłam tam na prenatalne do Wojciecha Rogali
Welurek masz na chlodne dniJa mam dużo pajacykow welurowych to na chłodne wieczory czy na noc powinny się przydać a w takim dziecku myślę najwygodniej bo ubrane od stóp do główki a jedno ubranko
Czasami się zdarza.
U mnie wpływ mogła mieć zatrzymana akcja porodowa w 34tc. Wtedy zatrzymali mi regularne skurcze i postępujące rozwarcie. I potem jak przyszło co do czego to wody odeszły (seledynowe - czyli mały już się gdzieś poddusił i puścił smułke), a rozwarcie nie szło. Dodatkowo główką był wysoko, nie zstąpił główką do kanału (po porodzie okazało się że i tak by się nie zmieścil bo jak na mnie był za duży i nie urodziłabym sn). Nie licząc boli krzyżowych, gdzie myślałam że ktoś mi go dosłownie łamie i przez ten ból pamiętam wszystko jak przez mgłę. Dopiero jak dostałam znieczulenie w kręgosłup to wszystko do mnie wróciło i byłam świadoma przyjęcia małego na świat.
A mniejsza z tym ja już przyswoilam , że śpioszek to bez rękawów a pajacyk z rękawkamiHyhy jednak jeden rodzaj ,bo to jest spioch i tamto jest spioch ,a spioch bo pizamka
No najczęściej tak jest przy dzieciach przenoszonych.Rozumiem. Dziękuje za wytłumaczenie
To nie wiedziałam , że jak zatrzymają akcję porodowa we wczesnym tygodniu to pozniej może być problem. I nie wiedziałam , że zielone wody są od tego , że dziecko się poddusilo i puściło smółkę.