reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tu masz kochana podpisane ubranka
Zobacz załącznik 864966

Jak byś coś nie wiedziała to moich ubranek ci zrobię zdjęcie i ci wyślę. Na 56 dużo nie trzeba, bo dziecko zaraz wyrośnie. A jeśli się martwisz jakie spakować to poczekaj z ciuszkami tak do 34 tygodnia. Będziesz widziała czy jest duze czy małe , ja spakowałam 56 bo dziecko po porodzie jest przykurczone.

Dziękuję Ci. Zaraz idę do komody wyszukać co ja tam mam z tych rozmiarów. Tak to widzisz jest jak stara baba ma pierwsze dziecko :oo:

reklama
Nie ;) ja jej zaloze to na wypis ;) rekawki podwine jesli bedzie goraco mocno i nie dam kocyka ;) nadajesz sie slonce ;) Zobacz załącznik 864970

Ja na wyjście mam właśnie takie spioszki jak ostatnio pokazywalam i do kompletu kaftanik. To taki kaftanik się wkłada pod te spioszki ? Czy mogę założyć body pod a kaftanik na to ? Czy body już nie potrzebne ? Ty wkładasz body pod to ? :)

Dziękuję Ci. Zaraz idę do komody wyszukać co ja tam mam z tych rozmiarów. Tak to widzisz jest jak stara baba ma pierwsze dziecko :oo:
Nie gadaj głupot..
Ja na początku mieszalam nazwy ubranek i pajacyk to dla mnie był śpioszek. A rampersy ? Co to są rampersy :D nawymyslali tyle ciuszkow i trzeba kombinować :D

Współczuję wizyty.. umów się jak najszybciej gdzie indziej.. najważniejsze , że szyjka twarda i dzieci główkowy ułożone.
Rozmawiałam właśnie z moim K, mam iść prywatnie i nie liczyć się z kosztami.
Co najgorsze, ta framuga przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Ginekologicznym we Wrocławiu, na Powstańców Śląskich, jako lekarz specjalista. Ja tam robiłam prenatalne i mam zamiar zrobić teraz kolejne. Dobrze, że jej nie muszę spotkać :) Tak żeby uściślić, ta sama baba przegapiła bliźniaka w 10tc :p Noooo... i emocje już opadły.
A tym czasem idę coś zjeść, bo jak wyszłam o 12 z domu, tak godzinę temu wróciłam i w między czasie zjadłam tylko zapiekankę i pół kilo czereśni.

reklama
Do góry