reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie ze stresem,bo ja chyba sobie nie radzę.Czy każdy tak ma na początku,czy tylko ja???

Oby szybko i spokojnie [emoji3] liczyłaś sobie datę porodu? :)

Wychodzi mi tak między 9-11 sierpnia. Dokładne nie wiem bo każdy kalkulator inaczej pokazuje. Poza tym cykle mialam tak co 29-30 dni więc dzień w tą, dzień w tamtą. Zobaczymy po USG. Bety nie robiłam wcale. Jak testy pokazały pozytywny to stwierdziłam że bety już nie ma sensu robić.
Poczekamy, zobaczymy chociaż juz bardzo chciałabym wiedzieć co i jak. To pierwsza ciąża więc ogromne przeżycie.

Również mam 18 wizytę :D już się nie mogę doczekac!
Za to wczoraj byłam również na wizycie, mam nisko macice(oczywiście jak i macica to i szyjka) na której mam krwawiaca nadzerke. Dostałam leki podtrzymujące i bezwzględny zakaz sexu :(

reklama
Moje objawy : okropne zmęczenie (spałabym cały dzień :p) bardzo przeszkadza mi to w pracy :baffled:, czasami kłucie podbrzusza raz z lewej raz z prawej, "pełny brzuch" czuje się jakbym wypiła 10 l wody :D w moim przypadku to 5 tydzień 5 dzień :) wizytę mam dopiero 28 grudnia :sad: (mają zadzwonić jak zwolni się jakiś wcześniejszy termin) + robiłam betę 04.12 i wyszła 1375 mlU/mL

Do góry