reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem załamana. Odebrałam właśnie bardzo niską betę.. 182.800, cykl zaczal sie 2.11, owulacja wg kalendarza 15.11. Wychodzi 4t5d. Boje sie strasznie..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie 5t5d jestem po wizycie u gin, widać pecherzyk i ciałko żółte nic wiecej. Następna wizyta za dwa tygodnie i w tedy bedzie można potwierdzić ciąże, na razie różnie może być. Czas pokaże, co ma byc to będzie. Poprostu trzeba cierpliwie czekać, nerwy nic nie dadzą, spokojnie. Trzymam kciuki!

Ja jestem właśnie na l4 tylko ze wzgledu, że grypa mnie złapała..inaczej pewnieby mi nie dał i mysle nad zmiana gin. Ja pracuje w sklepie monopolowym, ciaganie skrzynek z piwem, kartony z wodka itp. Ale dla mojego gina to nie ma problemu..
Zmień i to szybko, nie ma co się z gburem użerać!

KAROKAO.a może później doszło o zapłodnienia?spokojnie nie denerwuj sie ,na kiedy masz gina? Wg mnie zrób bete w czw ja osobiście nigdy nie robiłam ale gdyby nie udało mi sie do czwartku dostać powtorzylabym bete bo bym chyba nie wytrzymała. ja trzymam za Ciebie mocno kciuki. Pewnie jakiś lekarz przyjmie cie prywatnie na dniach .

Możliwe ze owulacja była pare dni pózniej. 25go według mnie doszło do plamienia implantacyjnego. U ginekologa byłam dzień po planowanej miesiączce czyli w czwartek to jeszcze nic nie było widać i umówiliśmy sie na 19go, chyba żeby sie cos działo wcześniej ale jak na razie wszystko jest okej tylko ta beta mnie martwi..

Właśnie na 18.12 umówiłam się do kogos innego.:tak: ten do ltorego teraz chodzilam, jest ordynatorem u nas w szpitalu i może go ponosi:laugh2:
Na niektórych niestety tak działa stanowisko przełożonego... mam nadzieję że tym razem trafi Ci sie ktoś lepszy! Ja właśnie zmieniłam i jestem w końcu zadowolona :-)

Ja też żadnej bety nie robię wystarczy mi test są 2 kreski okresu nie ma to jest ciaza. Do lekarza idr 18 grudnia będzie 6 tydzień to będzie juz cos widac.w poprzedniej ciąży tez tak byłam i było widac

hej,a pobolewa was podbrzusze?
Trudno powiedzieć bo to raczej nie jest ból, ja czuję lekkie ciągnięcie. Dodatkowo mam spore wzdęcia i mam wrażliwy brzuch, jak balon napuchnięty, przez to trochę pobolewa. Na wieczór mnie najbardziej wywala. Wieczorem mam +5cm w brzuchu w porównaniu do poranka, i tak prawie codziennie. Jem bardzo mało bo nie mam w ogóle apetytu

reklama
Do góry