reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

tak skolioza. niestety podczas porodu krzyż mega bolał juz lekarz mi nawet o tym powiedział ze będzie troche gorzej ,ale wszystko jest do przeżycia;-)
Ale widzisz pozwolono ci rodzić naturalnie, ja jako że po operacjach na kręgosłup, jestem po dwóch cesarkach.Też boli więc chyba na jedno wychodzi:rolleyes2::)

Karokao nie przejmuj się betą stres ciąży nie służy.Moja pierwsza ciąża taka była,a to się okazało że była po prostu dużo młodsza;)trzymam kciuki za ciebie ,będzie dobrze!

JustynaGorzkiewicz Boli,zwłaszcza wieczorami.Taki ból okresowy ale bez skurczy.

reklama
Trudno powiedzieć bo to raczej nie jest ból, ja czuję lekkie ciągnięcie. Dodatkowo mam spore wzdęcia i mam wrażliwy brzuch, jak balon napuchnięty, przez to trochę pobolewa. Na wieczór mnie najbardziej wywala. Wieczorem mam +5cm w brzuchu w porównaniu do poranka, i tak prawie codziennie. Jem bardzo mało bo nie mam w ogóle apetytu
No takie właśnie ciagniecie źle napisałam ból,mnie rano i czasem wieczorem, tak też mam wzdety że aż spodni nie mogę dopiąć, apetytu również brak, byłaś już u lekarza?

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem w pierwszej ciąży. Ostatnia miesiączka 2.11. Test zrobilam 2.12 i dwie kreski 3.12 powtorzylam dla upewnienia i sie powtorzylo! udało sie w 3 cyklu. Wczoraj byłam u lekarza ale jest za wcześnie i jeszcze nic nie widać ☹ kolejna wizytę mam 19.12. Boli mnie podbrzusze. Tak mnie dziwnie ciągnie. I plecy na dole też bolą szczególnie wieczorem po całym dniu. Ale Pani doktor powiedziała że to normalne na początku. Trzymajcie kciuki!

Ale widzisz pozwolono ci rodzić naturalnie, ja jako że po operacjach na kręgosłup, jestem po dwóch cesarkach.Też boli więc chyba na jedno wychodzi:rolleyes2::)

ja mogłam rodzic naturalnie lecz kontrolowali mnie co chwila.nie miałam operacji ,ale siostra była na pograniczu operacji kręgosłupa i rodzi w maju teraz lekarze w uk pewnie zaprop jej cc jak miała w pierwszej ciąży ,ale straciła dzidziusia niestety.

ja dzis mam wizytę ,tak bardzo sie boje;-(

Oj,współczuje siostrze.Moja też to przeszła..zatrucie ciążowe.
Stres przed wizytą normalny ,a strach z jakiego powodu?który już tydzień?

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem w pierwszej ciąży. Ostatnia miesiączka 2.11. Test zrobilam 2.12 i dwie kreski 3.12 powtorzylam dla upewnienia i sie powtorzylo! udało sie w 3 cyklu. Wczoraj byłam u lekarza ale jest za wcześnie i jeszcze nic nie widać ☹ kolejna wizytę mam 19.12. Boli mnie podbrzusze. Tak mnie dziwnie ciągnie. I plecy na dole też bolą szczególnie wieczorem po całym dniu. Ale Pani doktor powiedziała że to normalne na początku. Trzymajcie kciuki!
Super, gratulacje!!! :)

JustynaGorzkiewicz jutro mam wizytę to będzie 5t2d nie wiem czy nie za wcześnie ale trudno :)

ninex niby 6 i 3d.strach bo przeleżałam 19tyg w pierwszej ciąży .teraz sobie tego nie wyobrażam bo z 2latkiem to nie mozliwe

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem w pierwszej ciąży. Ostatnia miesiączka 2.11. Test zrobilam 2.12 i dwie kreski 3.12 powtorzylam dla upewnienia i sie powtorzylo! udało sie w 3 cyklu. Wczoraj byłam u lekarza ale jest za wcześnie i jeszcze nic nie widać [emoji852] kolejna wizytę mam 19.12. Boli mnie podbrzusze. Tak mnie dziwnie ciągnie. I plecy na dole też bolą szczególnie wieczorem po całym dniu. Ale Pani doktor powiedziała że to normalne na początku. Trzymajcie kciuki!

Jesteśmy w tym samym czasie, u mnie tez okres 2.11 i wizyta 19.12. :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry