Ja kupiłam takie dla dzidziusia na początek opinie mają super .Ja o nich wam kiedyś mówiłam, ale jeszcze nie próbowałam. Myślę że to fajna opcja w zależności jakiej grubości jeszcze one są
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja już po wizycie mały wazy 1800g a ja jadę do szpitala ;(
To gratulacje. A który to tydzień i dlaczego do szpitala? Co się dzieje??
Koszula ma być po to po porodzie że zawsze w razie W mogą cie szybko zbadać a po 2 krocze ma więcej powietrza dlatego nie pozwalają piżam.Kiedyś to nawet majtek nie pozwalali ubrać chodziłam jak kaczka z tym podkładem-które było ciężko dostać bo to wtedy 15 lat temu nowość byłaJa zalozylam jednego dnia wlasnie pizame spodnie i bluzke tyle ze spodnie dlugie i taki mlody lekarz na obchodzie powiedzial, ze jak nie założę koszuli to mi nie da wypisu haha
miloscwczasachpopkultury
Krótki rękawek body też bierzecie do szpitala ? Czy tylko polspiochy , pajace i body długi rękaw ?
I tak luzem pakujecie do torby ubranka ?
Do szpitala to do ubierania nic nie biorę, bo tam wszystko dają. Na wyjście biorę takie 2 zestawy na wszelki wypadek jakby różna była pogoda albo jakbym nie mogła się zdecydować haha
To szaro-miętowe to pajacyk, to obok to koszula w kwiaty, na dole w hello kitty body z długim, obok body z krótkim, legginsy i spodenki i sweterek rozpinany
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
Ciśnienie od rana 150/100 , wyniki moczu słabe , biegunka , wymioty i okropne zawroty głowy lekarz mówi ze za wysoka ciąża żeby to olać
Ojej, to rzeczywiście nieciekawie. To warto żebyś się położyła na obserwacje, bo różnie może być.
Dawaj znać nam na bieżąco co u Ciebie
oliwiapatrycja
i
Ja nie wiem jak ogarnę taką ilość chyba do północy się zejdźieWow powalająca ilość roboty będziesz miała
G
gosc12
Gość
Hahaha a jak nie wykupią bo nie uniosą to rozdaj sąsiadom byle by się nie zmarnowałyPierwsze jagody to jeszcze drogie to jeszcze na tym dobrze zarobię
miloscwczasachpopkultury
To ja wam pokaże co mam narazie spakowane do tej małej sportowej torby dla dzidziusia. Moja walizkę będę pakować w poniedziałek to tez wam pokaże.
A wiec tak
3 x Pielucha tetra biała,
1 flanelowa,
Piżamka do szpitala (tylko jedna, ale dopakuje zaraz te kolejne 2, bo nawet i nad morzem mogą się wszystkie przydać jakbym miała wcześniej rodzic)
Mały żel do mycia ciałka i włosów dla małej,
Maść na sutki,
Grzebyk i szczotka dla małej,
Zawieszka do smoczka i opakowanie na niego,
4 maseczki na twarz, krem do twarzy i rak mały,
Waciki do zmywania, maszynka do golenia, kosmetyczka, 1 opakowanie chusteczek nawilzonych,
Misio dla małej
Następne to:
Grzechotka dla małej, sensoryczna szmateczka dla małej,
Butelka ta mała 125 ml,
Sudocrem,
Spray do noska,
Asept do odkażania pepuszka,
6x majty siateczkowe dla mnie,
1 opakowanie podkładów,
1 opakowanie podkładów do przewijania i jak coś to Bartek dowiezie więcej, bo mam w domu na zapas,
Podkładki na wc
Jeszcze dopakuje w lipcu laktator
A wiec tak
3 x Pielucha tetra biała,
1 flanelowa,
Piżamka do szpitala (tylko jedna, ale dopakuje zaraz te kolejne 2, bo nawet i nad morzem mogą się wszystkie przydać jakbym miała wcześniej rodzic)
Mały żel do mycia ciałka i włosów dla małej,
Maść na sutki,
Grzebyk i szczotka dla małej,
Zawieszka do smoczka i opakowanie na niego,
4 maseczki na twarz, krem do twarzy i rak mały,
Waciki do zmywania, maszynka do golenia, kosmetyczka, 1 opakowanie chusteczek nawilzonych,
Misio dla małej
Następne to:
Grzechotka dla małej, sensoryczna szmateczka dla małej,
Butelka ta mała 125 ml,
Sudocrem,
Spray do noska,
Asept do odkażania pepuszka,
6x majty siateczkowe dla mnie,
1 opakowanie podkładów,
1 opakowanie podkładów do przewijania i jak coś to Bartek dowiezie więcej, bo mam w domu na zapas,
Podkładki na wc
Jeszcze dopakuje w lipcu laktator
Załączniki
G
gosc12
Gość
Ja na wyjście naszykowalam 62 kaftanik i śpiochy + body krótki rękawDo szpitala to do ubierania nic nie biorę, bo tam wszystko dają. Na wyjście biorę takie 2 zestawy na wszelki wypadek jakby różna była pogoda albo jakbym nie mogła się zdecydować haha Zobacz załącznik 864569Zobacz załącznik 864570
To szaro-miętowe to pajacyk, to obok to koszula w kwiaty, na dole w hello kitty body z długim, obok body z krótkim, legginsy i spodenki i sweterek rozpinany
I 56 takie same ubranka bo nie wiem jak duża będzie
Załączniki
reklama
miloscwczasachpopkultury