reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiem, że drogie :/ dlatego kupiłam tylko 1 paczkę, z myślą, że to będą takie na start, a później przerzucę się na te rossmanowskie.

Ciekawe w jakim czasie pójdzie taka paczka chusteczek. Jak by starczyła na kilka dni to może kupię z trzy paczki na początek. Zobaczę jeszcze

reklama
Krótki rękawek body też bierzecie do szpitala ? Czy tylko polspiochy , pajace i body długi rękaw ?
I tak luzem pakujecie do torby ubranka ?

Ciśnienie od rana 150/100 , wyniki moczu słabe , biegunka , wymioty i okropne zawroty głowy :( lekarz mówi ze za wysoka ciąża żeby to olać :(

Krótki rękawek body też bierzecie do szpitala ? Czy tylko polspiochy , pajace i body długi rękaw ?
I tak luzem pakujecie do torby ubranka ?

Ja biore tylko kaftaniki bo w szpitalu jest mega gorąco i syn jak rodzil sie w listopadzie byl tylko właśnie w kaftaniku, pieluszce, skarpetkach i owiniety w rozek :)
Polecali nam kaftaniki zamiast body żeby nie podrażniac pępuszka :)

reklama
Ja biore tylko kaftaniki bo w szpitalu jest mega gorąco i syn jak rodzil sie w listopadzie byl tylko właśnie w kaftaniku, pieluszce, skarpetkach i owiniety w rozek :)
Polecali nam kaftaniki zamiast body żeby nie podrażniac pępuszka :)
No właśnie ja myślałam wziąć body krótki rękaw jeszcze bo że będzie za ciepło ale widzę że sąsiadka która urodziła dwa dni temu wstawiła zdjęcie córki w body, kaftaniku i pod kocykiem. Bo chyba takiemu dzidziusiowi zimno.. nie wiem już kurcze. Nie chcę nabrać nie wiadomo ile

Do góry