reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
ja szlafrok biore , kupilam taki cienki bawelniany na allegro taki material jak koszule , moze sie przyda jak nie trudno :)
7eb6861f48bc9adac0c8d5124e2a

Dasz linka skad zamawialas?:)

Wiecie o czym dzis pomyslalam.. ze w sumie to chcialabym aby moj maz byl przy porodzie.. tylko nie od strony dolnej, tylko przy glowie mojej.. z corka nie byl, bo jakos balam sie ze mnie pozniej nie dotknie(moja matka mi cos nawciskala) mialam 20 lat ;) ale teraz chcialabym.. ale i tak sie boje..
A mąż co na to ?
Ja ze swoim rozmawiałam że przy parciu może wyjść to się oburzył że to dla niego bardzo ważne i chce być od początku do końca :) dlatego muszę się starać wytrzymać do początku lipca żeby poczekać aż przyjedzie ❤️❤️

A mąż co na to ?
Ja ze swoim rozmawiałam że przy parciu może wyjść to się oburzył że to dla niego bardzo ważne i chce być od początku do końca :) dlatego muszę się starać wytrzymać do początku lipca żeby poczekać aż przyjedzie ❤️❤️
Mój miał stać przy głowie ale i tak musiał zobaczyć od przodu :D mi zreszta to nie przeszkadzalo a jak parlam to oczy zamykałam i nie patrzylam co on tam robi, bo tak lepiej żeby żyłki nie pękły :D

Dziekuje :) Szlafrok dobra rzecz, co chwile na badania wołają to trzeba założyć albo jak chcialam iść do bufetu po jakąś wodę czy cos to też zakładałem:)
Taki cienki to nawet mało miejsca w torbie zajmie a zawsze lepiej mieć tyłek zasłonięty. Bo dla mnie to np dyskomfort po porodzie jak się chodzi w majtach z wielkim podkładem niż tak w koszuli latać po korytarzu czy do łazienki :) albo jak dziewczyny pisały nie daj boze coś wycieknie i lecieć do łazienki w brudnej koszuli tak przy ludziach i niczym nie zaslonic , a wiadomo po porodzie leci tego a to nie jest jak przy zwykłym okresie :)

Mój miał stać przy głowie ale i tak musiał zobaczyć od przodu :D mi zreszta to nie przeszkadzalo a jak parlam to oczy zamykałam i nie patrzylam co on tam robi, bo tak lepiej żeby żyłki nie pękły :D
Mój stal przu głowie ale jak powiedzieli że główkę widać to popatrzył i ja zaczęłam go pytać czy prawdę mówiąc haha.
Mój mąż by chyba nie wytrzymał siedzieć na korytarzu czy gdzie wiedząc że ja tam cierpie. Wydaje mi się to naturalne że kobieta potrzebuje wsparcia. Nie wyobrażam sobie bez niego, był ni oceniona pomocą podczas pierwszego porodu.

Ja szlafrok koniecznie, mam taki cienki. Lazienki w szpitalu są w sali ale jednak na noworodki czy do badania USG trzeba isc. Kręci się tam dużo ludzi odwiedzających itd.

A mąż co na to ?
Jeszcze mu nie mowilam :p nie chce zeby sie stresowal.. powiem mu jak zaczne rodzic :p

reklama
Do góry