G
gosc12
Gość
Nie orientuje się ktoś czy można zamówić lek na receptę przez aptekę internetową? oczywiście posiadam receptę, chodzi mi o to czy jest taka możliwość żeby zamówić i żeby mi to wysłali do domu?
Da się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie orientuje się ktoś czy można zamówić lek na receptę przez aptekę internetową? oczywiście posiadam receptę, chodzi mi o to czy jest taka możliwość żeby zamówić i żeby mi to wysłali do domu?
Ja mam cienki,dostalam od mamy na urodziny specjalnie do szpitalaJa nie wiem, bo takowej listy tam do szpitala w Lubaniu nie ma, a nawet gdyby mi kazali to i tak bym nie wzięła, bo mam grubszy ten szlafrok i nie widzę potrzeby brania żeby się zapocic tam..
Ja też miałam w domu taki gruby, dlatego kupiłam cienki bawełniany. Nie wyobrażam sobie np korytarzem iść w samej koszuli nocnej bo mnie to obrzydza takie latanie w piżamie a taki szlafrok i tak miałam już kiedyś zamiar kupić, bo mi się w domu przydaJa nie wiem, bo takowej listy tam do szpitala w Lubaniu nie ma, a nawet gdyby mi kazali to i tak bym nie wzięła, bo mam grubszy ten szlafrok i nie widzę potrzeby brania żeby się zapocic tam..
U mnie TV służy do bajek, Janek ogląda. Ja ogarniam tylko trzy seriale, dwa lecą tylko raz w tygodniu, z czego jeden odpadł mi tydzień temu bo emisję przenieśli z 23 na 1 w nocy, także sayonara. A szkoda, bo fajny był i nie leciał non stop od nowa i mielony do znudzenia. Za to mój Krzysiek, ja prdl... masakra, ten facet odpoczywa przy buczącym pudle (śpi i ogląda na przemian, cały dzień tak potrafi), od rana do rana, jak mnie wkurza TV brzęczący w nocy, ale jak wstanę i wyłączę, to ten się budzi, 5 rano i kuwa znowu TV :/@kasiak85 czyżbyś była jedna z tych co nie umie bez telewizji żyć? Moja mama pierwsza rzecz która robi jak się znudzi to włącza telewizor, ja natomiast od 7 lat nie mam w domu telewizji. Mamy telewizor gdzie oglądamy seriale itd z komputera. Na początku mi było dziwnie a teraz stwierdzam że straszne głupoty w tej telewizji lecą więc lepiej jej nie mieć lubię ciszę a jak chce czegoś posłuchać to wolę radio.
Jam mam fb, bo mam przez to kontakt z rodziną i znajomymi, którzy za granicą mieszkają. Poza tym gram tam od paru lat w jedną gierkę, na odmóżdżenie NO i są dwie grupy do których należę, o książkach, a druga o moim hobby. Tak, to FB mógłby nie istnieć.Też nie mam fb i nie zamierzam
W każdej aptece, która oferuje leki na receptę, możesz zamówić, ale odebrać niestety tylko osobiście, bo farmaceuta musi zweryfikować papierek, no i muszą mieć go fizycznie w dokumentacji.Nie orientuje się ktoś czy można zamówić lek na receptę przez aptekę internetową? oczywiście posiadam receptę, chodzi mi o to czy jest taka możliwość żeby zamówić i żeby mi to wysłali do domu?
Mam identyczny[emoji16]ja szlafrok biore , kupilam taki cienki bawelniany na allegro taki material jak koszule , moze sie przyda jak nie trudno