reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
12 tydzień dzidziusia mojego brata :D
Jak wyraznie widać główkę, ogonek, rączki :D taka glizdka prawdziwa :D
SAVE_20180606_141937.jpeg

Jakie mi się udało fajne filmiki nagrać. Mała tak kopie i się rusza jak by miała z brzucha wyjść ❤️❤️ jak by tak chwilę została to bym mogła ją złapać za tą nóżkę czy rączkę :D

Załączniki

• SAVE_20180606_141937.jpeg
    SAVE_20180606_141937.jpeg
    271,8 KB · Wyświetleń: 336
Ja nie wiem, bo takowej listy tam do szpitala w Lubaniu nie ma, a nawet gdyby mi kazali to i tak bym nie wzięła, bo mam grubszy ten szlafrok i nie widzę potrzeby brania żeby się zapocic tam..
Ja też miałam w domu taki gruby, dlatego kupiłam cienki bawełniany. Nie wyobrażam sobie np korytarzem iść w samej koszuli nocnej bo mnie to obrzydza takie latanie w piżamie :D a taki szlafrok i tak miałam już kiedyś zamiar kupić, bo mi się w domu przyda :)

@kasiak85 czyżbyś była jedna z tych co nie umie bez telewizji żyć? Moja mama pierwsza rzecz która robi jak się znudzi to włącza telewizor, ja natomiast od 7 lat nie mam w domu telewizji. Mamy telewizor gdzie oglądamy seriale itd z komputera. Na początku mi było dziwnie a teraz stwierdzam że straszne głupoty w tej telewizji lecą więc lepiej jej nie mieć:) lubię ciszę a jak chce czegoś posłuchać to wolę radio.
U mnie TV służy do bajek, Janek ogląda. Ja ogarniam tylko trzy seriale, dwa lecą tylko raz w tygodniu, z czego jeden odpadł mi tydzień temu bo emisję przenieśli z 23 na 1 w nocy, także sayonara. A szkoda, bo fajny był i nie leciał non stop od nowa i mielony do znudzenia. Za to mój Krzysiek, ja prdl... masakra, ten facet odpoczywa przy buczącym pudle (śpi i ogląda na przemian, cały dzień tak potrafi), od rana do rana, jak mnie wkurza TV brzęczący w nocy, ale jak wstanę i wyłączę, to ten się budzi, 5 rano i kuwa znowu TV :/

Też nie mam fb i nie zamierzam;)
Jam mam fb, bo mam przez to kontakt z rodziną i znajomymi, którzy za granicą mieszkają. Poza tym gram tam od paru lat w jedną gierkę, na odmóżdżenie :p NO i są dwie grupy do których należę, o książkach, a druga o moim hobby. Tak, to FB mógłby nie istnieć.

Nie orientuje się ktoś czy można zamówić lek na receptę przez aptekę internetową? oczywiście posiadam receptę, chodzi mi o to czy jest taka możliwość żeby zamówić i żeby mi to wysłali do domu?
W każdej aptece, która oferuje leki na receptę, możesz zamówić, ale odebrać niestety tylko osobiście, bo farmaceuta musi zweryfikować papierek, no i muszą mieć go fizycznie w dokumentacji.

To strasznie wysokie macie ceny. Ale pamiętam że u mnie truskawki też były tańsze jak się zaczynały a u Was dwa razy droższe. Ja mieszkam pod Wrocławiem i u nas ceny zawsze były w miarę normalne.

reklama
Do góry