reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
12 tydzień dzidziusia mojego brata :D
Jak wyraznie widać główkę, ogonek, rączki :D taka glizdka prawdziwa :D
SAVE_20180606_141937.jpeg

Jakie mi się udało fajne filmiki nagrać. Mała tak kopie i się rusza jak by miała z brzucha wyjść ❤️❤️ jak by tak chwilę została to bym mogła ją złapać za tą nóżkę czy rączkę :D

Załączniki

• SAVE_20180606_141937.jpeg
    SAVE_20180606_141937.jpeg
    271,8 KB · Wyświetleń: 339
Ja nie wiem, bo takowej listy tam do szpitala w Lubaniu nie ma, a nawet gdyby mi kazali to i tak bym nie wzięła, bo mam grubszy ten szlafrok i nie widzę potrzeby brania żeby się zapocic tam..
Ja też miałam w domu taki gruby, dlatego kupiłam cienki bawełniany. Nie wyobrażam sobie np korytarzem iść w samej koszuli nocnej bo mnie to obrzydza takie latanie w piżamie :D a taki szlafrok i tak miałam już kiedyś zamiar kupić, bo mi się w domu przyda :)

@kasiak85 czyżbyś była jedna z tych co nie umie bez telewizji żyć? Moja mama pierwsza rzecz która robi jak się znudzi to włącza telewizor, ja natomiast od 7 lat nie mam w domu telewizji. Mamy telewizor gdzie oglądamy seriale itd z komputera. Na początku mi było dziwnie a teraz stwierdzam że straszne głupoty w tej telewizji lecą więc lepiej jej nie mieć:) lubię ciszę a jak chce czegoś posłuchać to wolę radio.
U mnie TV służy do bajek, Janek ogląda. Ja ogarniam tylko trzy seriale, dwa lecą tylko raz w tygodniu, z czego jeden odpadł mi tydzień temu bo emisję przenieśli z 23 na 1 w nocy, także sayonara. A szkoda, bo fajny był i nie leciał non stop od nowa i mielony do znudzenia. Za to mój Krzysiek, ja prdl... masakra, ten facet odpoczywa przy buczącym pudle (śpi i ogląda na przemian, cały dzień tak potrafi), od rana do rana, jak mnie wkurza TV brzęczący w nocy, ale jak wstanę i wyłączę, to ten się budzi, 5 rano i kuwa znowu TV :/

Też nie mam fb i nie zamierzam;)
Jam mam fb, bo mam przez to kontakt z rodziną i znajomymi, którzy za granicą mieszkają. Poza tym gram tam od paru lat w jedną gierkę, na odmóżdżenie :p NO i są dwie grupy do których należę, o książkach, a druga o moim hobby. Tak, to FB mógłby nie istnieć.

Nie orientuje się ktoś czy można zamówić lek na receptę przez aptekę internetową? oczywiście posiadam receptę, chodzi mi o to czy jest taka możliwość żeby zamówić i żeby mi to wysłali do domu?
W każdej aptece, która oferuje leki na receptę, możesz zamówić, ale odebrać niestety tylko osobiście, bo farmaceuta musi zweryfikować papierek, no i muszą mieć go fizycznie w dokumentacji.

To strasznie wysokie macie ceny. Ale pamiętam że u mnie truskawki też były tańsze jak się zaczynały a u Was dwa razy droższe. Ja mieszkam pod Wrocławiem i u nas ceny zawsze były w miarę normalne.

reklama
Do góry