oliwiapatrycja
Fanka BB :)
No musiał zobaczyć jak już główkę było widać i jak caly wychodziłTaki ciekawski ? Mój pewnie też spojrzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No musiał zobaczyć jak już główkę było widać i jak caly wychodziłTaki ciekawski ? Mój pewnie też spojrzy
Ja to nawet nie wiem i nie chce wiedzieć jak ja wyglądałamJ
Ja ponoc bylam cala w plamkach czerwonych,od parcia,wysilku..
Ja nadal uważam, że szpital to szpital i nawet jeśli coś by przeciekło to to przecież porodówka, więc nikt krzywo patrzeć nie będzie. A mi będzie wygodniej bez tylu warstw na sobie. Nawet jeśli będę szła rano na kontrole i przechodzić przez korytarz do gabinetu kontroli także no już kwestia podejścia i nastawienia w głowie. Jak dla mnie w 30-35 stopni zbędny będzie tam szlafrok, dlatego ja biorę tylko 3 x piżamkę i ewentualnie koszulkę i spodenki taki komplet mam pizamkowy Zobacz załącznik 864524
Tzn mi mowil mezul i mama bo przyjechala zaraz gdy sie dowiedziala ze rodzeJa to nawet nie wiem i nie chce wiedzieć jak ja wyglądałam
Daj znać po wizycieCzekam na wizytę , odebrałam wyniki i widzę ze są bakterie w moczu wiedziałam ze coś się dzieje bo ileż można chodzić do wc
Ja mam stale bakterie w moczu jakos musza wychodzic z organizmuCzekam na wizytę , odebrałam wyniki i widzę ze są bakterie w moczu wiedziałam ze coś się dzieje bo ileż można chodzić do wc
Ja podobny kupiłam, tylko granatowyja szlafrok biore , kupilam taki cienki bawelniany na allegro taki material jak koszule , moze sie przyda jak nie trudno
Żeby później biedny traumy nie mial mój jest mega uczuciowy i pewnie będzie panikowal, że ja cierpię ale chcę być przy mnie , wspierać mnie. Chcę nawet przeciąć pępowinę i chciałby kangurowacZnam go juz 15 lat zrezygnuje bo zacznie duzo myslec.. wiec wole go rzucic na gleboka wode
Zobaczymy moze mu powiem ,moze postawie przed faktem dokonanymŻeby później biedny traumy nie mial mój jest mega uczuciowy i pewnie będzie panikowal, że ja cierpię ale chcę być przy mnie , wspierać mnie. Chcę nawet przeciąć pępowinę i chciałby kangurowac