reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nadal uważam, że szpital to szpital i nawet jeśli coś by przeciekło to to przecież porodówka, więc nikt krzywo patrzeć nie będzie. A mi będzie wygodniej bez tylu warstw na sobie. Nawet jeśli będę szła rano na kontrole i przechodzić przez korytarz do gabinetu kontroli także no już kwestia podejścia i nastawienia w głowie. Jak dla mnie w 30-35 stopni zbędny będzie tam szlafrok, dlatego ja biorę tylko 3 x piżamkę i ewentualnie koszulkę i spodenki taki komplet mam pizamkowy Zobacz załącznik 864524

Ja zalozylam jednego dnia wlasnie pizame spodnie i bluzke tyle ze spodnie dlugie i taki mlody lekarz na obchodzie powiedzial, ze jak nie założę koszuli to mi nie da wypisu haha :D

ja szlafrok biore , kupilam taki cienki bawelniany na allegro taki material jak koszule , moze sie przyda jak nie trudno :)
7eb6861f48bc9adac0c8d5124e2a
Ja podobny kupiłam, tylko granatowy :)

reklama
Do góry