E
Ewka34
Gość
Hyhy u mnie w zasadzie tez tak jest ze wlacze tv i sobie gra a ja robie cos innego.. chyba glupie przyzwyczajenie ze cos do ciebie gada trzeba sie tego oduczycWłączyłam radio i śpiewam
Nie, na szczęście nie. Ja telewizji prawie nie oglądam teleexpres tylko i jak jestem w domu to lubię mieć włączone ddtvn ale to na zasadzie, że ja coś robię o telewizor sobie gada. Oglądam 2 seriale ale to na internecie kilka na raz jak mam wolniejszą chwilę. Mój teść tak ma. Denerwuje mnie to jak u nich jesteśmy. Pierwsze co robi jak wstanie z łóżka to włącza telewizor i ten telewizor tak cały dzień gra głośno aż jestem przez to nerwowa.
Jak zaczęłam to nie wiem kiedy skończę Zrobiłam zupę, posprzątałam w szafkach w łazience, umyłam toaletę, wannę, nastawiłam pranie, teraz prasuję. Tak mi się przypomniało, że mam stertę ubrań do zaszycia. Dzieci ciągle przynoszą dziurawe spodnie z przedszkola, a to na podwórku gdzieś porwą, wczoraj mąż wywrócił się na motorze rozdarł spodnie i kurtkę i też chce, żeby mu zaszyć, bo to jego ulubione ...a ja tak nienawidzę tego robić