miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A ja dziewczyny siedzę i czekam na wizytę
Koniecznie daj znać jak z dzidzia, ile wazy itd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziewczyny siedzę i czekam na wizytę
Zapytaj w tej aptece internetowej jak to sie odbywa skoro maja w ofercie to jakos musiSzkoda... bo byłam dziś z matką w aptece żeby wykupić cioci leki na serce i jedno opakowanie jednego leku kosztuje najtaniej w moim rejonie 140 zł za miesiąc a ciotka przyjmuje jeszcze jakiś inny lek równie drogi...i tak pomyślałam że może udało by mi się coś wykombinować z internetowymi aptekami bo może taniej by wychodziło.
Fajne ja chcialam takie pod prysznic,bo nie stapne gola stopa w takie miejsce mimo ze jest czyszczone.. taka fobia
To prawda, takie rzeczy to zjadacze czasu. Ja jakoś nie czuję potrzeby pokazywania siebie, rodziny w internecie. Rodzina, znajomi to wiedzą i zdjęć ze mną, moimi dziećmi nigdy nie umieszczają.
Zapytaj w tej aptece internetowej jak to sie odbywa skoro maja w ofercie to jakos musi
Mi brakowało skarpetek tylko to mi mama w Lidlu kupiła i już mam wszystkie ciuszki a łóżeczko, materac i fotelik to będę zamawiać w lipcu w drugiej połowie. Ja chcę zrobić wszystko przed wyjazdem czyli w czerwcu muszę . A ostatnio ciężko mi się juj prasowalnica to stwierdziłam że już czas. Jeszcze kosmetycznych rzeczy wogole nie mam ale ogarnęMi się nie chce zabrać za ubranka. Przeraża mi to pranie, prasowanie, układanie. Jeszcze nawet nie przywiozłam od bratowej i nie wiem czego ile mam, co muszę dokupić a tak mi się nie chce ale do końca czerwca muszę to ogarnąć. Może jak zawiozę dzieci na wakacje do mamy na początku lipca to wezmę te ubranka, resztę dokupię bo to będzie 6-7tyg pred porodem.
Wydaje mi się że w melissa można zamówić i w doz też tylko musi być odbiór osobisty albo dostawa kurierem.Szkoda... bo byłam dziś z matką w aptece żeby wykupić cioci leki na serce i jedno opakowanie jednego leku kosztuje najtaniej w moim rejonie 140 zł za miesiąc a ciotka przyjmuje jeszcze jakiś inny lek równie drogi...i tak pomyślałam że może udało by mi się coś wykombinować z internetowymi aptekami bo może taniej by wychodziło.