Dzień dobry,
współczuję dziewczynom co leżą większą część ciąży. Ja od soboty więcej poleguję bo bolał mnie brzuch i stwierdziłam, że do jutrzejszej wizyty leżę. Wzięłam tydzień wolnego i leniuchuję Przez to leżenie nic mi się nie chce ani sprzątnąć ani zrobić obiadu jestem, opadłam z sił.
współczuję dziewczynom co leżą większą część ciąży. Ja od soboty więcej poleguję bo bolał mnie brzuch i stwierdziłam, że do jutrzejszej wizyty leżę. Wzięłam tydzień wolnego i leniuchuję Przez to leżenie nic mi się nie chce ani sprzątnąć ani zrobić obiadu jestem, opadłam z sił.
Nam się zmieści 3ci fotelik. U mnie w aucie każde siedzenie z tyłu jest osobno i to jest jakby van to chyba jest trochę szerszy.Jaki śliczny fotelik A ja zastanawiam sie jaki zmieści mi sie do samochodu , bo bliźniaki tez nadal jeżdżą w fotelikach , wiec jak tu trzeci upchnąć .. chyba trzeba by podjechać pod jakis sklep i pomierzyć . Czy któraś z was ma podubna sytuacje , ze samochód nie jest wielkości autobusu a trzeba przewozić 3 dzieci w fotelikach ?