reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Właśnie byłam ostatnio też u dentysty j nic do robienia nie mam ale na piątek się umówiłam na ściąganie kamienia i się zastanawiam czy się uda. Jak czyszczę szczoteczka już nie mówiąc o nurkowaniu to strasznie mi krwawią dziąsła.
Możesz sproniwac sobie tez płukać woda utleniona rozcieńczona z woda, albo szałwia podobno to ma wzmocnić dziąsła. No u mnie się nie dało, za bardzo krwawiło, ale mam płukać i przyjsc znow, może się uda. Tylko ze ja jeszcze biore zastrzyki na rozrzadzenie krwi i przez to u mnie może być większy problem z tym krwawieniem.

No fakt. Ja jestem we wszystkim bardziej do taty podobna. Wygląd i charakter. Nawet się śmieję zawsze że piersi też po tacie mam ☺ bo moja mama to rozmiar jeden z tych największych a ja takie C
Ja to w zasadzie tez do taty jestem podobna :p przede wszystkim z charakteru, ale z wyglądu tez dosyc :D

Ja też byłam nacinana i teraz spytam gina czy jest szansa że mogłabym tego uniknąć. Nie wiem jakieś masaże olejami? Czy to ma jakiś sens. Zależy też jakie dziecko będzie duże. Jak większy od córki będzie to pewnie nie uniknę tej przyjemności. Ja byłam w lewo nacięta ale chyba w tym samym miejscu nie powinni drugi raz..
Ja kupiłam sobie balonik aniball do ćwiczeń, moja kuzynka mowila, ze super. Ja jeszcze nie próbowałam, bo podobno na miesiac przed można zacząć z tym ćwiczyć, także zobaczymy czy to coś pomoze ;)

Ja miałam dzisiaj kupić sobie kebaba, ale popatrzyłam tylko na knajpę i poszłam do warzywniaka i zaopatrzyłam się w kilo czereśni, które na chwilę obecną są wspomnieniem :)
A ja właśnie pochłonęłam pół kilo truskawek z jogurtem naturalnym, a czereśnie czekaja aż znow zgłodnieje ;)

Piszecie o kucharzeniu... Ja w sumie odkąd jestem w domu więcej gotuję. Takie było założenie zresztą gdy rezygnowalam z pracy.
Za to w ciąży zdecydowanie więcej piekę. Wcześniej jakoś nie było komu jeść A teraz moje panny lubią placuszki czy ciasteczka. No a ja angażuje je wtedy w kuchni więc fajny czas razem:) właśnie popelnilysmy truskawkowe ciacho z kruszonką. Za pół godziny będzie gotowe.

reklama
Do góry