reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
IMG_1528216633.395040.jpg
IMG_1528216638.859018.jpg

Wstawiam zdjęcia jeszcze raz gdyby tamtych nie było widać, bo często mówicie, że się nie ładują moje zdjęcia :( a to plan porodu, może któraś będzie ciekawa

Załączniki

• IMG_1528216633.395040.jpg
    IMG_1528216633.395040.jpg
    140,1 KB · Wyświetleń: 462
  • IMG_1528216638.859018.jpg
    IMG_1528216638.859018.jpg
    136,4 KB · Wyświetleń: 537
Moja już w sumie od 22 tygodnia siedzi główką w dół i mam nadzieje, że tak już pozostanie do końca i że nic jej się nie odwidzi żeby się obracać i robić żarcik hah :)
Nasza dzidzia ciagle się kreci :p ostatnio była poprzecznie, teraz główkę ma u góry, zobaczymy jak dalej pójdzie hehe

Taki miałam dzisiaj głupi sen , że nie mogę o nim zapomnieć....

Wylądowałam w szpitalu z powodu skurczy. Nad ranem poszłam do ubikacji, dwie dziewczyny mi się przyglądały z drugiej ubikacji bo nie było ściany tylko szybka.
Jak zrobiłam siku, wstałam , patrzę do kibelka a tam pełno krwi i czop .. wystraszona poszłam do lekarzy, od razu wzięli mnie na salę porodowa. Parlam i zaraz się pytałam czy dalej przec. Wszystko w takim chaosie. Nagle usnęłam. Obudziłam się na łóżku już, ucieszona , że zaraz dostanę swoją córeczkę w ramiona. A oni przynieśli mi ... Czlowieko-psa/świnkę morska. Nie wiem. Coś na czterech łapach ale przypominającego człowieka.
Tak się bałam, co K powie i rodzina na takie dziecko. Kazalam im przywieść pieluchę tetrowa żebym mogła ją owinąć. I płakałam że ja nie chciałam Teraz rodzić tylko w lipcu , bo tak sobie planowaliśmy i tak by było najlepiej. Przytuliłam się do K jak przyszedł a pielęgniarka wjeżdża z inkubatorem i nasza córka. Już wyglądała jak dziecko ale miała taką mega duza jedną brew i taki wielki nos ..... .

Przedwczoraj śniło mi się , że zajmowałam się jakimś chłopcem malutkim. Okazało się , że on jest zarażony jakimś wirusem. I teraz umrzemy , płakałam bo przecież ja jestem w ciazy i co z dzieckiem..

Jeszcze wcześniej, śniło mi się , że nasza córka jest bardzo chora i musi lezec zamknięta w takim pudle oszklonym.

Chore te sny. I tak zostają w pamięci :(
O masakra o czym Ty śnisz dziewczyno :o ten pierwszy sen niby straszny, ale rozbawiła mnie jednobrew i wielki nos, a reszta to jakies koszmary, za dużo chyba myślisz i przezywasz przez to :p Mi się prawie nic nie śni, chodź na początku ciazy miałam bardziej wyraźne sny, teraz pewnie znow ich nie pamietam xD za to mam mega problemy z pamięcią teraz, albo mi się zdaje. Mój mąż już kilka razy mi wypomniał ze on mi o czymś mówił, a ja nie pamietam :p chyba ze wcale nie mówił Haha, bo ja mu cały czas mówię ze nic nie mówił :D

reklama
O masakra o czym Ty śnisz dziewczyno :o ten pierwszy sen niby straszny, ale rozbawiła mnie jednobrew i wielki nos, a reszta to jakies koszmary, za dużo chyba myślisz i przezywasz przez to :p Mi się prawie nic nie śni, chodź na początku ciazy miałam bardziej wyraźne sny, teraz pewnie znow ich nie pamietam xD za to mam mega problemy z pamięcią teraz, albo mi się zdaje. Mój mąż już kilka razy mi wypomniał ze on mi o czymś mówił, a ja nie pamietam :p chyba ze wcale nie mówił Haha, bo ja mu cały czas mówię ze nic nie mówił :D

Z pamięcią to i ja mam problemy :D i często o tym myślę , że po porodzie kilka lat będę mało pamiętała z czasu ciąży czy porodu :/
Tyle , że u mnie z pamięcią to zawsze było kiepsko. Teraz w ciąży zapominam słów. Znaczenia danego słowa itp. :p

Do góry