reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie. :)
Do góry nogami :D ja tez się dziwię dzieciaczka , że tak leżą tyle czasu. Moja od 20 tygodnia była główka w dół , w 27 pupa w dół i w 29 już główka w dół do teraz :)

Z pamięcią to i ja mam problemy :D i często o tym myślę , że po porodzie kilka lat będę mało pamiętała z czasu ciąży czy porodu :/
Tyle , że u mnie z pamięcią to zawsze było kiepsko. Teraz w ciąży zapominam słów. Znaczenia danego słowa itp. :p
U mnie tez było kiepsko, ale nie do tego stopnia co teraz...

Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejam :D bo tych z telefonu moich nie widac :D kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze.. :p
Ja już tak próbowałam, ale jak to robiłam to dalej nie pokazywało mi tej emotki tylko właśnie ten wzór [emoji23 ], dokładnie tak jak teraz tu... [emoji23]

Ja już tak próbowałam, ale jak to robiłam to dalej nie pokazywało mi tej emotki tylko właśnie ten wzór [emoji23 ], dokładnie tak jak teraz tu...
emoji23.png
Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejam :D bo tych z telefonu moich nie widac :D kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze.. :p
udalo się ;o jakim cudem, tyle razy próbowałam ;o zaczarowałas moje forum? [emoji23]

reklama
Do góry