G
gosc12
Gość
Ja też nie mogęA ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mogęA ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?
Do góry nogami ja tez się dziwię dzieciaczka , że tak leżą tyle czasu. Moja od 20 tygodnia była główka w dół , w 27 pupa w dół i w 29 już główka w dół do terazU mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie.
Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejam bo tych z telefonu moich nie widac kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..A ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?
Myśle, ze tak skoro tak się ułożyła ja sama do góry nogami długo bym nie wytrzymania, ale dzidzi najwidoczniej wygodnieU mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie.
U mnie tez było kiepsko, ale nie do tego stopnia co teraz...Z pamięcią to i ja mam problemy i często o tym myślę , że po porodzie kilka lat będę mało pamiętała z czasu ciąży czy porodu :/
Tyle , że u mnie z pamięcią to zawsze było kiepsko. Teraz w ciąży zapominam słów. Znaczenia danego słowa itp.
Ja ją po prostu wybieram z zestawu emot w telefonie[emoji16]A ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?
Ja już tak próbowałam, ale jak to robiłam to dalej nie pokazywało mi tej emotki tylko właśnie ten wzór [emoji23 ], dokładnie tak jak teraz tu... [emoji23]Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejam bo tych z telefonu moich nie widac kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..
U mnie nie działa jak tak robię to wg nie pokazuje zadnej emoty, nic...Ja ją po prostu wybieram z zestawu emot w telefonie[emoji16]
Ja już tak próbowałam, ale jak to robiłam to dalej nie pokazywało mi tej emotki tylko właśnie ten wzór [emoji23 ], dokładnie tak jak teraz tu...
udalo się ;o jakim cudem, tyle razy próbowałam ;o zaczarowałas moje forum? [emoji23]Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejam bo tych z telefonu moich nie widac kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..
Moich nie widac tylko serduszko.. ❤Ja ją po prostu wybieram z zestawu emot w telefonie[emoji16]