reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

228B922D-DF4E-4EA3-AA8E-BCC996F13FD1.jpeg
Jestesmy po wizycie i trzecim badaniu prenatalnym . Astrid wazy 1400 g, jest w 50 centylu , jestesmy w 29 tygodniu ciąży , ułożenie poprzeczne zmieniło sie w miednicowe. Dzidziuś bardzo zasłaniał sie rekami , ale ze zdjecia ktore mamy wyglada jak tatuś :)

Załączniki

• 228B922D-DF4E-4EA3-AA8E-BCC996F13FD1.jpeg
    228B922D-DF4E-4EA3-AA8E-BCC996F13FD1.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 441
Ostatnia edycja:
reklama
A ja właśnie w ciąży mniej gotuję, bo mi się nie chce :D dzisiaj za to zrobiłam naleśniki z nutellą, truskawkami i borówkami [emoji7]
Ja już druga ciąża i też właśnie w okresie ciąży dużo więcej gotuje [emoji23] podejrzewam że to ze względu że w końcu mam na to czas :) bo mniej pracuje :)

A ja właśnie w ciąży mniej gotuję, bo mi się nie chce :D dzisiaj za to zrobiłam naleśniki z nutellą, truskawkami i borówkami [emoji7]

Przez chwilę patrzylam i takie bardzo duze WTF !! :O
Nutella i truskawki.. okej. Ale borówki ?!
Rozumiem zachcianki ciazowe ale jak można jeść czekoladę z grzybami .. ?!

I sobie za moment uświadomiłam.. aaaa . Borówki :D nie borowiki :D

Ale dużo ostatnio piszecie [emoji50] normalnie nie moge nadrobic. Niedawno wróciłam z pracy, czekam na obiadek :) dzisiaj w menu jajko sadzone, mlode ziemniaki i mizeria. A potem zabieram sie za drugi etat [emoji14] chce jak najszybciej ogarnac te prace dodatkowe, bo juz jestem zmeczona. Dzisiaj obudzilam sie o 6 i nie moglam zasnac, bo myslalam o tych jadlospisach, ktore ukladam. jak skoncze to skupie sie na dokonczeniu wyprawki, czyli za jakies 2 tyg, moze szybciej :)

Mi coraz mniej się chce gotować :/ jeszcze jak te upały są to tragedia..bo mam strasznie gorąco w mieszkaniu..

Ja dopiero wstałam i znowu leżę. Cały dzień takiego mam lenia.. włączyłam wiatrak i nawet się nie ruszam z łóżka.
Obiadu też nie nastawiałam :/ dopiero za niedługo się zabiorę za coś do jedzenia. Coraz mniej mi się chce cokolwiek. Do tego wstałam do łazienki i czuję , że w kroczu mnie boli i tak jak bym miała zapalenie pęcherza tylko niżej..

reklama
Do góry