reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

228B922D-DF4E-4EA3-AA8E-BCC996F13FD1.jpeg
Jestesmy po wizycie i trzecim badaniu prenatalnym . Astrid wazy 1400 g, jest w 50 centylu , jestesmy w 29 tygodniu ciąży , ułożenie poprzeczne zmieniło sie w miednicowe. Dzidziuś bardzo zasłaniał sie rekami , ale ze zdjecia ktore mamy wyglada jak tatuś :)

Załączniki

• 228B922D-DF4E-4EA3-AA8E-BCC996F13FD1.jpeg
    228B922D-DF4E-4EA3-AA8E-BCC996F13FD1.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 438
Ostatnia edycja:
reklama
A ja właśnie w ciąży mniej gotuję, bo mi się nie chce :D dzisiaj za to zrobiłam naleśniki z nutellą, truskawkami i borówkami [emoji7]
Ja już druga ciąża i też właśnie w okresie ciąży dużo więcej gotuje [emoji23] podejrzewam że to ze względu że w końcu mam na to czas :) bo mniej pracuje :)

A ja właśnie w ciąży mniej gotuję, bo mi się nie chce :D dzisiaj za to zrobiłam naleśniki z nutellą, truskawkami i borówkami [emoji7]

Przez chwilę patrzylam i takie bardzo duze WTF !! :O
Nutella i truskawki.. okej. Ale borówki ?!
Rozumiem zachcianki ciazowe ale jak można jeść czekoladę z grzybami .. ?!

I sobie za moment uświadomiłam.. aaaa . Borówki :D nie borowiki :D

Ale dużo ostatnio piszecie [emoji50] normalnie nie moge nadrobic. Niedawno wróciłam z pracy, czekam na obiadek :) dzisiaj w menu jajko sadzone, mlode ziemniaki i mizeria. A potem zabieram sie za drugi etat [emoji14] chce jak najszybciej ogarnac te prace dodatkowe, bo juz jestem zmeczona. Dzisiaj obudzilam sie o 6 i nie moglam zasnac, bo myslalam o tych jadlospisach, ktore ukladam. jak skoncze to skupie sie na dokonczeniu wyprawki, czyli za jakies 2 tyg, moze szybciej :)

Mi coraz mniej się chce gotować :/ jeszcze jak te upały są to tragedia..bo mam strasznie gorąco w mieszkaniu..

Ja dopiero wstałam i znowu leżę. Cały dzień takiego mam lenia.. włączyłam wiatrak i nawet się nie ruszam z łóżka.
Obiadu też nie nastawiałam :/ dopiero za niedługo się zabiorę za coś do jedzenia. Coraz mniej mi się chce cokolwiek. Do tego wstałam do łazienki i czuję , że w kroczu mnie boli i tak jak bym miała zapalenie pęcherza tylko niżej..

reklama
Do góry