Biedroneczka10
Fanka BB :)
Super jest możesz napisać gdzie można kupić Twoje ciuszki?tylko ten zestaw z Alpakami z zeszłego roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super jest możesz napisać gdzie można kupić Twoje ciuszki?tylko ten zestaw z Alpakami z zeszłego roku
Wiesz, idzie się przyzwyczaić. W nocy mnie to nie budzi. Za to płacz dziecka na dole w domu od razu, ale to chyba instynkt matki... są dobre strony. Mam las za płotem. Obszar natura 2000. Spacerują mi jelonki, dziki, bażanty... ale jeszcze parę lat. Za parę lat będziemy mieszkać w innym, bardziej cywilizowanym miejscuNiezłe macie atrakcje naprawdę[emoji23]nie zazdroszczę!
Ból mija w jednej sekundzie, jak tylko dziecko wyjdzie całe jak się rodzi łożysko, to już nic nie czuć. A potem położą tego małego człowieka na piersi i świat przestaje istniećSzczerze ja może jestem niepoważna i głupia jakaś hah, ale nie boje się zbytnio, co ma być to będzie i już nie mogę się doczekać aż wszystko się zacznie. Podobno po tych mękach i bólach jak kładą Ci dzieciątko na brzuchu i piersi to o wszystkim w mig zapominasz i to jest piękno istoty życia i tego jakie my kobiety jesteśmy silne. Dzięki nam ten świat hula
www.raspberryrepublic.pl internetowo albo w sklepach stacjonarnych - tez jest lista na stronie . Najwiecej informacji o nas jest na Instagramie ( nowości , promocje , obniżki itd ) @raspberry.republicSuper jest możesz napisać gdzie można kupić Twoje ciuszki?
Daj namiary juz znalazłam @kati.nails a ciebie nie moge
Ślicznego masz synka ? Dobrze kojarzę że jego tata jest chyba Szwedem ? Czy coś pomieszalam ?Dokładnie tak jak u nas , córeczka urodziła sie zdrowa w tym 36 tyg . nie odbiegała niczym od dzieci urodzonych o czasie a syn potrzebowałby pewnie pobyć w tym brzuchu jeszcze kilka tygodni dłużej , bo miał rozne objawy wcześniactwa -mimo ładniej wagi jak na ten tydzień i bliźniaki 2400 i 50 cm leżał w inkubatorze , nie miał odruchu ssania , nie oddychał samodzielnie . I długa droge z nim przeszliśmy - nie było opcji mojego powrotu do pracy , tylko rehabilitacja dziecka , od jednego lekarza do drugiego . Teraz ma lekkie problemy ze jest troche słabszy fizycznie od rówieśników , ale większość problemów zazegnanych- jest bardzo inteligentnym i wesołym chłopcem , wszyscy go lubia i podobny do mamy - moja duma
Tak tata jest Szwedem , ale tata zupełnie nie ma urody typowego Szweda jest ciemny ze śniada karnacja za to ja taka jasna bardzo ,wiec ludzie obstawiają ze w tym związku to ja jestem SzwedkaŚlicznego masz synka ? Dobrze kojarzę że jego tata jest chyba Szwedem ? Czy coś pomieszalam ?
Ból mija w jednej sekundzie, jak tylko dziecko wyjdzie całe jak się rodzi łożysko, to już nic nie czuć. A potem położą tego małego człowieka na piersi i świat przestaje istnieć
Życzę miłego przedpołudnia, dzisiaj troszkę pochmurnie jest, to mogę iść na dłużej na plac zabaw... A potem kupię sobie kebaba, tak się wczoraj nakręciłam
Ja miałam kiedyś to samo pierwszy poród wogole się nie bałam , byłam pozytywnie nastawiona ale jak przyszło co do czego i już byłam na sali porodowej , wszystko się rozkrecilo bóle itp to już takiego nastawienia nie było jak przed porodem , co prawda bol najgorszy w życiu dla mnie , ale jak kładą dzidzię to o wszystkim się zapominaDokładnie tak jak piszesz
Ja co prawda jestem w drugiej ciąży, pierwszy poród, ale dużo bardzo wiele zależy od naszego nastawienia się na to wszystko co przed nami. Musimy myśleć pozytywnie, urodzić trzeba to fakt postawiony już dawno przed nami, teraz dużo od naszej głowy i psychiki zależy jak się do tego nastawimy i przygotujemy )
Fajnei, że tak napisałyscie tutaj swoje przeżycia z porodami itd na pewno bardzo przydatne dla tych z nas, które będą pierwszy raz rodziły.
Szczerze ja może jestem niepoważna i głupia jakaś hah, ale nie boje się zbytnio, co ma być to będzie i już nie mogę się doczekać aż wszystko się zacznie. Podobno po tych mękach i bólach jak kładą Ci dzieciątko na brzuchu i piersi to o wszystkim w mig zapominasz i to jest piękno istoty życia i tego jakie my kobiety jesteśmy silne. Dzięki nam ten świat hula