G
gosc12
Gość
Słodko chłopięcoU mnie dział tak...I już nam dość [emoji23][emoji16]Zobacz załącznik 863825
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodko chłopięcoU mnie dział tak...I już nam dość [emoji23][emoji16]Zobacz załącznik 863825
Gdzie macie rozstępy ? Ja wczoraj zauważyłam , że zrobiły mi się na pośladkach mam nadzieję , że cały tyłek taki nie będzie kupiłam dzisiaj krem z bielendy ale wątpię żeby pomogło
Jak szyjka sie nie skraca ani nic sie nie dzieje to ciezko bedzie ja wygonic
Też tak próbowałam z synem i urodził sie 2 tygodnie po terminie haha
Zresztą im dluzej w brzuszku tym lepiej, do terminu chociaz
Ja bym chciała urodzić powiedzmy między 20 lipca A końcem miesiąca. Ale ja nie do końca wierzę w te cuda wywoływania i wypedzania z brzuszka... oczywiscie zasada 3×s i inne na pewno wzmaga czynności skurczowe ale jakoś wątpię by mogły podnieść je na tyle by zacząć poród ...
Nasienie męskie pomaga wywołać skurcze i poród, bo ma taki składnik, który pobudza tam w środku wszystko. Mycie okien, bo jak się wysoko podnosi ręce to tez krew ma szybsze ciśnienie i tez wszystko pobudzi tak samo chodzenie po schodach itd
Jasne, akurat niezawsze im dłużej tym lepiej, np z ciąża bliźniacza lepiej jak wcześniej się pomoże urodzic, bo często jedno dzieciątko zJada więcej pokarmu i jest w ok, a drugie za mało przybiera. No tak, ja czytałam gdzieś, że składająca się szyjka i łożysko niezawsze świadczą o zbliżającym porodzie, bo nagle szyjka z dnia na dzień może się duuuzo obniżyć i wody mogą odejść i bach. Ja mam jednak nadal marzenie, ze 37-38 chce urodzić i będę robiła dużo w tym kierunku żeby tak było. Okna, schody, seks, ananasy hah
Ja to wszystko wiem niemniej uważam że "tam" musi się już swoje dziać by takie drobiazgi wywołały poród. Jeśli organizm nie ma jeszcze rodzić to nawet codzienny seks nie pomożeNasienie męskie pomaga wywołać skurcze i poród, bo ma taki składnik, który pobudza tam w środku wszystko. Mycie okien, bo jak się wysoko podnosi ręce to tez krew ma szybsze ciśnienie i tez wszystko pobudzi tak samo chodzenie po schodach itd
Ja się nacierałam masłem z perfecty na rozstępy a i tak mi się zrobiły na brzuchu.. Ale rozmawiając z koleżankami one miały w różnych miejscach np na piersiach, pod pachami lub właśnie pośladki i pupa