reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jestem załamana. Odebrałam właśnie betę.. 182.800, cykl zaczal sie 2.11, owulacja wg kalendarza 15.11. Wychodzi 4t5d. Boje sie strasznie..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
czemu jestes załamana??? Nie chcesz dzidzi?Dla pocieszenia powiem Ci,że ja bardzo chciałam i jestem prawie dokładnie tak jak Ty 4t4d.A mimo wszystko też bardzo się boję i też jakaś taka załamana.Nie śpię,nie jjem,a jedyne co czuję to strach.

reklama
czemu jestes załamana??? Nie chcesz dzidzi?Dla pocieszenia powiem Ci,że ja bardzo chciałam i jestem prawie dokładnie tak jak Ty 4t4d.A mimo wszystko też bardzo się boję i też jakaś taka załamana.Nie śpię,nie jjem,a jedyne co czuję to strach.

Bardzo chce mieć dzidziusia, ale jestem przerażona wynikiem, że jest taki niski, już jedna ciąże poroniłam - puste jajeczko i w tym samym czasie robiłam betę i wynik był podobny 133.. w czwartek zrobię powtórnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dlatego bety nie robię i robić nie będę. Do lekarza pójdę w 6t4d powinno być widać serduszko. Dla mnie Beta to bardzo stresujące badanie...

Ja dlatego bety nie robię i robić nie będę. Do lekarza pójdę w 6t4d powinno być widać serduszko. Dla mnie Beta to bardzo stresujące badanie...

Nie wiem co mnie podkusiło, strasznie mnie to zbiło z tropu. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak samo jak ja bety nie robię i nigdy nie robiłam,a o wynikach i tak pojęcia nie mam.Jaki powinien być w danym tygodniu.

reklama
KAROKAO.a może później doszło o zapłodnienia?spokojnie nie denerwuj sie ,na kiedy masz gina? Wg mnie zrób bete w czw ja osobiście nigdy nie robiłam ale gdyby nie udało mi sie do czwartku dostać powtorzylabym bete bo bym chyba nie wytrzymała. ja trzymam za Ciebie mocno kciuki. Pewnie jakiś lekarz przyjmie cie prywatnie na dniach .

Do góry