E
Ewka34
Gość
ZobaczymyTe te miałam ale przez cztery lata mogły się zmienić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZobaczymyTe te miałam ale przez cztery lata mogły się zmienić
W rossmanie sa chyba czesto promocje na chusteczki z babydream te pomaranczowe z bio nagietkiem ja kupilam ostatnio 4 op za 18 zlNo właśnie chyba muszę kupić po małej paczce w końcu kupienie pieluszek to nie problem a pampersy mi córkę uczylily ale dopiero te większe rozmiary. Kusi mnie to z Rossmana bo babydream cenowo wychodzi fajnie i ma bardzo dobre opinie.
Ja już teraz nie mogłabym żyć bez zmywarki[emoji16] to byłby pierwszy sprzęt, który bym kupiła[emoji4]
Ja dziś mam zły dzień upał mnie wykańcza mój chciał pojąć po coś tam do ojca (mieszkamy 300m od siebie)więc poszliśmy z córką z nim szła wesoła uchachana weszła 1 za 5 min wchodzę a ta stoi i patrzy się na salon że łzami w oczach pytam co się stało a ta nic wzięłam przytuliłam i czekam co będzie dalej.tam już był wnuczek ukochany 4 latek
W poniedziałek 11.06[emoji4]
U mnie lekarz w przypadku miednicowego ułożenia, skieruje mnie na pewno na cc.
O jejku sprawiacie że żałuję że nie kupiłam zmywarki no ale może kiedyś [emoji14]ja również jest to super sprzęt a jeszcze mam małą kuchnię to sprawdza się idealnie
Mi gienio każe brać żebym ciśnienia nie miała wysokiego, bo brzuch mi nie twardnieje, a jak już to góra ze 3 razy w ciągu dnia. A skurcze łydek mam mimo magnezu, ostatnio tak mnie w nocy chwyciło, aż do stopy i dziwny kształt przybrała (baletnicy)Dziewczyny zapytam bo ja nie biorę ale na co bierze się magnez w ciąży??bo brązowa dostała 3x2 tab.i nie wie na co ja wiem ze kilka dziewczyn bierze z forum na twardnienia brzucha ???a ona wyniki ok i niby wszystko ok więc po co to a szyjki ma 37mm
Oj, niedobrze. Ważne, że pod opieką jesteś, trzymam kciuki i wracaj szybko do domu.Zostaje w szpitalu... ciśnienie 140/100 i cukromocz. Muszą mnie ustabilizować
U mnie na szczęście, od marca jest zmywarka. Na starym mieszkanku nie było miejsca na nią, a teraz spokój. Szczególnie jak mój Krzysiek zaczyna gotować Po nim kuchnia wygląda jak by ją tajfun przeleciał.Ja dostaje zadyszke myjac naczynia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja na obiad mam wczorajszy rosół, także dzisiaj dogotowałam makaronu i po sprawie.Dlatego ja mam zmywarkę Haha
Fajnie, ze humorki się nas dziś trzymają Taki poniedziałek nam nie straszny. Mąż pisał do mnie przed chwila co dziś na obiad robię, ja na to ze nic ha to zaczął się śmiać, ze mak (od dziś u nas nowe kupony) Haha
Dobrze wiedzieć, mi często cytryna zostaje jak K jedzie do pracy. Teraz nie będzie pleśniała tylko zrobi dobry uczynek w kibluDo ubikacji swietnie nadaje sie cytryna zauwazylam wrzucam cytryne i limonke w plastrach(zuzyta do wody cytrynowej) zostawiam na troche.. tak pozbylam sie kamienia i swietnie mi wybielilo
Spróbuj namoczyć w wodzie z sodą, w wodzie z mydłem lub w wodzie z octem, albo kup lovela odplamiacz (mi vanish gie pomagał).Dziewczyny a macie jakiś sposób jak doprać takie jasno żółte plamki na ubrankach niemowlęcych? Mamy ciuszki bo bratanku i na kilku rzeczach nie sprały się te plamki. Mogę te ciuszki namoczyć w vanishu a później wyprać jeszcze raz? Czy macie jakieś inne sposoby?
Ja też mam 11go wizytę ☺ ja to bym sama nie chciała rodzić sn w takiej sytuacji. Gin by tu nie miał nic do gadania☺ ale pewnie też by skierował na cc
ja bym chciała urodzić tak z 1, 2 tygodnie wcześniej a jeszcze mam umowę do końca sierpnia, a termin na 24 sierpnia ;/ więc modlę się żeby wcześniej urodzić, bo tak to mi macierzyńskie przepadnie ;/